- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Danskere vilde med mobilhomes

Mange danske turister i USA sætter sig bag rattet i et udlejningskøretøj, det er der ikke noget nyt i. Men, siger jyske Travel Partner, interessen for de store mobilhomes vokser med eksplosiv hast.

“Vi har lige haft møde med USA’s største udlejer af mobilhomes, Cruise America, som fortalte, at vi nu er deres tredje største kunde i Danmark. Og det skal nok passe, for de sidste tre år har vi hvert år fordoblet antallet af bookede mobilhomes. Allerede i dette års første kvartal har vi booket 80 % flere end i fjor,” siger Lis og Henning Schiødt fra Travel Partner på andendagen af den store amerikanske rejsefagmesse Pow Wow, som i år afvikles i buldrende varme Orlando.Til Take Off siger ægteparret, at skønsmæssigt hver tiende af Travel Partners 5.000 årlige gæster – Randers-bureauet laver kun rejser til USA og Canada – rejser med mobilhome.

“Det er alt fra børnefamilier, til et par eller måske seks venner i samme mobilhome. Mobilhome’sne er fra syv til over ti meter lange – men kræver ikke stort kørekort i USA. Gæsterne kører primært i Californien og det vestlige Canada, men også f.eks. her i Florida,” siger duoen, som sidste år solgte deres Travel Partner til et andet Randers-bureau, Risskov Rejser.HB

Skrevet af