- STANDBY.DK - https://standby.dk -

Stjernerøg i køkkenet hos DFDS

To af Danmarks kendte kokke gæster til efteråret DFDS mellem København og Oslo.

De to gourmetkokke, Kille Enna og Henrik Boserup, byder på eksklusive smagsoplevelser, krydret med deres fortællinger om menu, tilberedning og ingredienser.



Arrangementet begynder i skibets vinbar, hvor kok og sommelier introducerer menu og vine.



Kille Enna er kendt for et eksperimenterende køkken med stor forkærlighed for krydderier og som blander naturens råvarer sammen i usædvanlige kombinationer.

Hun er stjernekok på afgangen fra København 21. september, mens Henrik Boserup gæster skibet sammen med Pernille Skjødt 5. oktober.



Passagererne på et Gourmet MiniCruise bliver med den kendte tv-kok klogere på mad, på Boserup og på sig selv, lover DFDS i en pressemeddelelse.



Et Gourmet MiniCruise koster fra 3.000 og inkluderer Commodore-kahyt, gourmetarrangementet samt morgenbuffet på ud- og hjemrejse.



Se mere på hjemmesiden dfds.dk/gourmet

Skrevet af