24. august 2017 – FINANSFUNKTIONENS STRATEGI FOR DIGITALISERING

0

15.30 Be Scord – Få indsigt i dine bankomkostninger
Rasmus Heskier Schiønning fra Be Scord giver dig et indblik i, hvordan du tager kontrol over dine bank- og betalingsomkostninger og sikrer fremadrettet optimering af skjulte gebyrer og omkostninger. Be Scord har udviklet en platform, der hjælper din virksomhed med, at de aftalte gebyrer fra banken også stemmer overens med de faktiske omkostninger, samt at I som virksomhed bruger jeres bank mest optimalt.

15.45 November First – optimering af dine internationale betalinger
Mikael Nilsson vil fortælle om November Firsts internationale betalingsplatform, der gør det billigere og lettere at betale dine internationale fakturaer. Betaling af internationale fakturaer har indtil nu været unødigt tidskrævende, besværligt og ikke mindst dyrt.

Dette ændrer November First med sin nye betalingsløsning, da virksomhederne opnår eksekverbare valutakurser i realtid med markedets laveste valutamarginaler og gebyrer.

16.30 Pleo – det moderne firmakort der automatiserer din bogføring
Jeppe Rindom fra Pleo vil dele visionen om fremtidens firmakort, der automatiserer håndteringen af virksomhedens kvitteringer og bogføringen af alle kortbaserede køb.

Det er slut med tunge udlægsrapporter i pdf – med Pleo samles kortbetalingerne ét sted, medarbejderudlæg elimineres og bogføringen automatiseres.

17.00 Miinto – fremtiden er digital
Martin Dahl Carstensen fra Miinto vil fortælle hvordan han løbende holder sig ajour med nye teknologier og trends i forhold til optimering og effektivisering af Miinto’s økonomiafdeling.

Med en succesfuld karriere først som revisor hos KPMG, har Martin siden varetaget CFO rollen hos både fodboldklubben Brøndby IF, software virksomheden e-conomic, smykkeproducenten Pandora, SaaS virksomheden Falcon Social og nu den international onlinesucces Miinto.

17.20 Zenegy – løn har aldrig været nemmere
Jes T. S. Brinch fra Zenegy vil vise, hvordan Zenegy gør op med det klassiske løn-setup og løfter virksomhederne op på en platform af digital innovation og brugervenlighed.

Løn skal ikke kun være sjovt at bruge, men også sjovt at tildele og modtage. Det er dermed en helt ny standard for lønsystemer.

TILMELDING HER

INDLÆGSHOLDERNE

Mikael Langseth Nilsson
CEO og Founder af November First

 

Martin Dahl Carstensen
CFO hos Miinto

 

Jeppe Rindom
CEO og Co-founder af Pleo

 

Jes Brinch
CEO og Founder af Zenegy
Rasmus Heskier Schiønning
CEO hos Be Scord

 

 

 

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz