- STANDBY.DK - https://standby.dk -

40 år med bøfpioner i Tivoli

Seks millioner gæster og omtrent lige så mange bøffer er det blevet til siden A Hereford Beefstouw åbnede i Tivoli i 1975. A Hereford Beefstouw var de første, der herhjemme så muligheden i bøffer til folket.

Seks millioner gæster og omtrent lige så mange bøffer er det blevet til siden A Hereford Beefstouw åbnede i Tivoli i 1975. A Hereford Beefstouw var de første, der herhjemme så muligheden i bøffer til folket.

A Hereford Beefstouw blev startet af Aage Damgaard i 1971 i Herning. Siden åbnede han i Aabenraa i indre København, og i 1975 slog han dørene op i Tivoli. Siden er restauranten blevet udvidet og indeholder i dag også mikrobryggeriet Apollo.

A Hereford Beefstouw har i dag 14 filialer verden over – heriblandt en i Nuuk, i Göteborg, i Adelaide og snart også en i Melbourne.

Adm. direktør Lars Damgaard: ”Restauranten i Tivoli er udvidet fem gange, herunder da vi i 1990 åbnede mikrobryggeriet Apollo, og senest med tilføjelsen af den overdækkede terrasse inde i selve Tivoli. Vi kan i dag have over 500 spisende gæster i sommerperioden.”

Jubilæet i Tivoli fejres med dansk Wagyu-kød på menuen. Fra mandag den 28. september – søndag den 4. oktober tilbydes en særlig menu med krogmodnet carpaccio og hakkebøf fra Wagyu-kvæg opdrættet i Danmark, som kæden snart håber at have fast på menuen.