- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Verdens værste lufthavne

Hjemmeside giver bud på verdens værste lufthavne når passagererne skal have en lur inden flyvningen. Den værste er i Europa – den bedste i Fjernøsten.

Mange har prøvet at vente i timevis i lufthavne pga. dårlige eller mistede flyforbindelser. Timer, hvor man vandrer hvileløst omkring, eller prøver at få en lur i et ukomfortabelt sæde. I den forbindelse er nogle lufthavne værre end andre. Hvilke giver hjemmesiden sleepinginairports.net, som canadiske Donna McSherry, tidligere ansat i rejsebranchen, står bag.

På hjemmesiden er spurgt, hvilke lufthavne er de bedste, og de værste at sove i – og på baggrund af over 6.200 svar, er der lavet en top-ti og en bund-ti.Toppen af de værste lufthavne er Paris’ Charles de Gaulle, fulgt af Sheremetyevo i Moskva, JFK i New York, Los Angeles, New Delhi i Indien, Chicagos O’Hare, Mumbai i Indien, Manila i Filippinerne, Roms Fiumicino og London Heathrow.Rejseliv.dk har meget mere om undersøgelsen – også hvorfor de nævnte lufthavne er kommet på listen.Undersøgelsen nævner også de bedste lufthavne at sove i, efter passagerernes mening.

Øverst kommer Singapores Changi, fulgt af Seouls Incheon, Amsterdams Schiphol, Oslo Gardermoen og Hong Kong – som alle får ros for sine faciliteter, venlige ansatte og gode sæder, skriver Reuters.

Skrevet af