- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Marco Polo går sammen med Travel Life

Med omgående virkning indgår rejsebureauet Travel Life i Marco Polo Tours og videreføres fra MPT’s kontor i København, hedder det i en pressemeddelelse.Pressemeddelelsen henviser til de to virksomheders hjemmesider; på Travel Life’s er der overraskende intet om fusionen – tværtimod står der om en af bureauets rejseledere, Søren Sattrup, at denne ved årsskiftet skulle overtage bureauet.
Det rimer med Take Off’s nyhed på vor People-sider i november, hvor direktør Vagn Bjerre Christensen oplyste, at han havde solgt Travel Life til Sattrup. Det virker noget kryptisk!Til Take Off siger Bjerre Christensen, at det hele er sket over hals og hoved; derfor er der gået kludder i “hans” hjemmeside, som ikke er blevet rettet.
Det korte af det lange er, at Marco Polos bestyrelsesformand, direktør Jesper Boas Smith fra Bella Vista Travel, for DKK 500.000 (i goodwill) har købt Travel Life i stedet for Søren Sattrup.
Sattrup forklarer til Take Off, at der – inden den endelige kontrakt skulle underskrives – var dukket ”faktorer” op, som havde fået ham til at vige tilbage fra at gennemføre købet.Vagn Bjerre Christensen, der bor i Østjylland, vil fremover arbejde fra Marco Polos kontor i Århus.

Skrevet af