- STANDBY.dk - https://standby.dk -

DSB skifter til Galileo

DSB Rejsebureau har indgået en aftale med GDS-virksomheden Galileo om at implementere GDS-systemet hos ferierejsebureauet, der har 17 filialer rundt om i Danmark. Mere end 120 medarbejdere i rejsebureaukæden skal inden årsskiftet være uddannet i at bruge Galileo, og Galileo Danmark anser aftalen for at være strategisk vigtig for selskabet, fordi det dermed slås fast, ...

DSB Rejsebureau har indgået en aftale med GDS-virksomheden Galileo om at implementere GDS-systemet hos ferierejsebureauet, der har 17 filialer rundt om i Danmark. Mere end 120 medarbejdere i rejsebureaukæden skal inden årsskiftet være uddannet i at bruge Galileo, og Galileo Danmark anser aftalen for at være strategisk vigtig for selskabet, fordi det dermed slås fast, at selskabet er en betydende GDS-aktør på det danske marked.
Hos DSB Rejsebureau siger bureauchef Søren E. Andersen: ” Vi har gennem mange år har haft glæde af at benytte et andet system, men har nu besluttet os for, at tiden var moden for et gearskifte. Vi tror på, at det er det rette tidspunkt at skifte platform, og har fundet Galileo værende den rigtige partner. Rejsebranchen står midt i og over for meget store ændringer. Vi har derfor brug for værktøjer, der kan hjælpe os i den rigtige retning, og som understøtter den strategi vi i DSB Rejsebureau har lagt for fremtiden”.

Skrevet af