- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Årets vindere af Danish Travel Awards​

DTA 2017: Kun i én kategori beholdt sidste års vinder af Danish Travel Award sin førsteplads. Ændringen skyldes formentlig, at afstemningssystemet var ændret i år. Rejsebranchen kunne ikke stemme på sig selv, og der var brugt nyt analyseinstitut med udvidet "danmarkspanel".

DTA 2017: Kun i en kategori beholdt sidste års vinder af Danish Travel Award sin førsteplads. Ændringen skyldes formentlig et ændret afstemningssystem i år. Rejsebranchen kunne ikke stemme på sig selv, og der var brugt nyt analyseinstitut med udvidet “Danmarks-panel”.

Onsdag var over 300 primært topchefer fra den danske rejsebranche på plads i Cirkusbygningen, hvor Stand By for 23. år i træk var arrangør af Danish Travel Award.

Studievært på TV2, Cecilie Beck, var atter konferencier og uddelte 17 priser – to mindre end sidste år. I år var der kun én krydstogtpris, ligesom kategorien Bedste Business Eventbureau var udgået.

I år havde præsidiet for Danish Travel Award valgt at finde vinderne på en ny måde.

Ansatte i rejsebranchen, der tidligere har kunnet stemme via deres abonnement på standby.dks nyhedsbrev, kunne i år ikke stemme. Begrundelsen var, at det systemmæssigt ikke kan kontrolleres, hvor mange der eventuelt stemmer på sin egen virksomhed.

I år havde Stand By også skiftet analyseinstitut til Epinion, der havde spurgt sit udvidede Danmarks-panel med 2.000 medlemmer. Panelet udgør et repræsentativt udsnit af befolkningen, fordelt på alder, uddannelse, indtægt, bopæl osv.

Og navnlig scoring indenfor området kvalitet af produktet var lagt til grund for udvælgelsen af vinderne.

Dog blev vinderen af kategorien Bedste Biludlejningsselskab fundet efter afstemning i salen, hvor AVIS vandt prisen. De øvrige kandidater var Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt.

Årets vindere 2017

Danish Travel Award priserne blev uddelt i denne rækkefølge – i parentesen er sidste års vinder:

Tak til sponsorerne
Uden sponsorer intet Danish Travel Award

Guldsponsorer:

Sølvsponsorer: