- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Qantas vil overvåge handlingpersonale

Flypassager kunne pludselig se en Qantas-medarbejder

Det australske luftfartsselskab, Qantas, opsætter nu sikkerhedskameraer i områder, hvor der handles bagage. Det sker, efter at en ansat i lufthavnen i Sydney er blevet afsløret i at løbe rundt med en kameldragt fra en flypassagers bagage.

Selskabet vil opsætte overvågningsudstyr i alle bagagehåndteringsområder i terminaler i hele Australien, hvor der handles Qantas-passagerers bagage, hedder det i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at opgradere sikkerheden er blevet truffet, fordi der blandt flypassagerer er en stigende bekymring for deres bagages sikkerhed.

Passager David Cox klagede i forrige uge over, at en Qantas-medarbejder løb rundt iklædt hans kamelhovede (en art dragt) på forpladsen. Det skete 20 minutter efter, at Cox havde checket sin bagage ind, hvoriblandt der befandt sig et kamelkostume.

Cox fik sit kamelkostume tilbage, og medarbejderen blev fyret, men episoden har alligevel afstedkommet bekymring i Australien.

Qantas har i de seneste tre år brugt 540 mio. USD på at forbedre sikkerheden og vil til stadighed fortsætte med at forbedre sine procedurer, understreger selskabet.

Skrevet af