(DK) Arp-Hansen Hotel Group søger motiveret teamplayer til Hotel Distribution

Arp-Hansen Hotel Groups Distributionsafdeling primære opgave er at yde support og vejledning til vores 11 hoteller og Steel House Copenhagen Hostel i brugen og håndteringen af vores mange interne og eksterne salgskanaler samt IT-systemer. 

JOBBET:   

Afdelingens opgaver er mangeartede og spænder på tværs af de mange faggrupper i koncernen, ligesom der er et tæt samarbejde med vores mange eksterne samarbejdspartnere, både kunder og leverandører.

Vi hjælper vores kolleger med at få maksimalt udbytte af vores mange systemer via support og administrativ hjælp, så de har de optimale udgangspunkt for revenue optimering. Derudover har vi en del udviklingsopgaver og ad hoc projekter, så du får et spændende mix af opgaver i din hverdag.

Vi tilbyder en spændende stilling til dig, som har flair for og trives med at tilegne sig specialistviden omkring vores opbygning af priser og systemer og som ser muligheder i disse frem for begrænsninger. Som person trives du i supporterrollen.

DINE KVALIFIKATIONER OG PERSONLIGE EGENSKABER: 

Du skal være alsidig og forstå vigtigheden af, at vi alle arbejder mod samme mål.

Samarbejde og kommunikation er derfor nøgleord for dig. Du kommunikerer professionelt og kompetent nemt på tværs af de mange forskellige faggrupper både internt og eksternt, dertil behersker du engelsk på højt niveau.

En struktureret, systematisk og problemløsende tilgang til opgaverne falder dig helt naturligt. Samtidig er du omhyggelig og detalje orienteret uden dette er på bekostning af effektiviteten. Du mestrer prioriteringens kunst og sikrer at deadlines overholdes.

Opgavernes natur kræver, at du færdes hjemmevant i Hotel Property Management systemer, meget gerne Oracle Opera, Hotel Channel Managers, Online Travel Agent ekstranets samt RFP-systemer, hvorfor en baggrund i hotelbooking, hotelreception eller en central hotelbooking afdeling er den optimale indgangsvinkel.

Derudover er du fortrolig med Excel på et højt niveau.

OM OS

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med ordnede forhold i et motiverende arbejdsmiljø. Hos Arp-Hansen Hotel Group bliver du en del af lille team hvor service, udvikling, effektivitet og faglig stolthed er i højsædet, og hvor vi alle sigter mod at skabe de mest optimale rammer for vores hoteller og samarbejdspartnere.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, mandag til fredag fordelt efter vagtplan i tidsrummet 08.00 til 17.00 på adressen Nybrovej 75, 2820 Gentofte.

Tiltrædelse gerne så hurtigt som muligt, men senest 15/3 2018. Ansøgningsfrist d.17. januar 2018, samtaler vil blive afholdt løbende.

Søg jobbet her

 

Udløber: 17.01.2018
x

Læs Også

(DK) RTS Scandinavia is looking for an assistant to our Contracting Department in Copenhagen

Webport Ltd. T/A RTS Scandinavia is an Incoming Tour Operator, handling groups from Asia into ...

(DK) Administrativ Blæksprutte søges til DaGama Travel

DaGama Travel søger servicemedarbejder Generelt: Er du struktureret til fingerspidserne? Nyder du at levere den ...

(DK) Sælger søges til DaGama Travel

DaGama Travel søger en erfaren rejsekonsulent. Generelt: Du bør have en længere erfaring fra rejsebranchen ...

(DK) Rejseportalen VIAVANA søger alsidig customer care & operations coordinator

Er du god til kundeservice, og vil du være med til at løfte og drive ...

(DK) Egencia Denmark søger Rejsekonsulent

  Egencia Denmark søger rejsekonsulenter til vores hovedkontor i København, samt til vores afdeling i ...

(DK) Air Greenland søger Cabin Crew

Air Greenland er nu klar til at modtage din ansøgning som Cabin Crew til Sommeren ...