- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Norlandia Hotels afskaffer dansk chef


Efter bare tre måneder på posten som administrerende direktør for Norlandias danske hoteller, er Jan Bardrum, 50, fratrådt med omgående virkning. Den norske hotelkæde Norlandia har 41 hoteller i Norge (30), Sverige (8) og Danmark (3).

De tre hoteller i Danmark er Simon Spies’ gamle hoteller Mercur og Richmond og Star hotel. De tre hoteller i hjertet af København har tilsammen 370 værelser og omkring 70 medarbejdere. I stedet for at have en direktør som tegner hele Danmark, har Norlandia nu valgt at afskaffe denne post. Hvert hotel skal nu have en hotelchef, som refererer direkte til en chef i Oslo.

“Det kræver en økonomisk indsprøjtning at gå ind på et nyt marked, og få et godt produkt op og stå. Vi var uenige om strategien, og de midler de skulle til for at få vendt hotellerne til en succesfuld fremtid. Jeg kender hotellerne ud og ind, og jeg kender markedet i Danmark. Da jeg kunne se, at vi ikke havde den samme filosofi om fremtiden valgte jeg at sige op og søge nye udfordringer. Jeg har et andet job på hånden,” siger Jan Bardrum til Stand By. Han har været direktør for de tre hoteller under andre ejere siden 2004. De tre danske hoteller blev overtaget af Norlandia 1. september 2006. Norlandias vision for fremtiden lyder på norsk: “Vi skal begeistre hver gjest, og ha det artig når vi gjør det!”

Skrevet af