Bella Center jagter nye idéer

MICE: I de stille sommerferieuger ønsker Bella Center Copenhagen forslag til nye udstillinger. Tidligere i år indbød Bella Center kreative partnere til at komme med forslag under titlen Little Big Ideas. ”Og der kom mange”, siger Bella Centers udstillingsdirektør.

Under overskriften ”Little Big Ideas skaber Few Great Ideas” søgte Bella Center Copenhagen tidligere i år kreative partnere til at komme med forslag til udstillinger i de ’døde’ sommeruger/måneder. Der kom mindst tre brugbare forslag, ingen kunne dog nås gennemført denne sommer. Men måske næste år.

”Vi ville med Little Big Ideas høre vores kæmpe netværk, om de havde gode idéer, som vi ikke selv var kommet på i Bella Center,” siger Bella Centers udstillingsdirektør Malina Lebrecht Hye til standby.dk

”Der kom flere gode idéer, som vi dog ikke kunne nå at lave til denne sommer. Men vi taler om planerne ved møde efter sommerferien. Vi giver ikke penge for idéerne. Men det drejer sig om arrangementer, arrangørerne ville deltage i.”

I år har Bella Center 28 messer, to ud af tre i Bella Center, resten i Copenhagen Forum. Bogforum til november er den største af Bella Centers egne messer

Et eksempel på en indsendt ’Little Big Idea’, som Malina Lebrecht Hye har fulgt op på, er projekt ’Tilbage til Fremtiden’, der sætter fokus på teknologiernes disruption. Igangsætter bag projektet er grundlægger af InnovationsBørsen, Pia Pinkowsky.​

x

Læs Også

Scandic lander kæmpe kontrakt med den danske stat

Danmarks største hotelkæde bliver med ny aftale landets største leverandør af konference- og mødefaciliteter til staten.

Bella Center blandt nordiske prisvindere

Ved uddelingen af European Business Awards for de nordiske lande var danske BC Hospitality Group eneste prismodtager fra rejsebranchen.

VisitDenmark tilfreds med årets ITB-messe

VisitDenmark havde 19 danske partnere på sin stand ved den netop overståede kæmpe rejsemesse ITB i Berlin – den danske stand fik besøg af berømt fodboldspiller.

Konkurrenter arbejder sammen

Der er mange om buddet, og konkurrencen er hård. Ikke desto mindre har Danske Konferencecentre nu over 100 partnere.

Digitalisering øger behov for personlig service

Nogle ser den digitale udvikling som en trussel mod den personlige relation og service, men sammenslutningen Danske Konferencecentre oplever det stik modsatte.

Priser til den danske møde- og eventbranche

Onsdag blev Møde & Event Awards 2018 uddelt i forbindelse med Møde & Eventmessen, der fortsætter torsdag i Bella Center.