Bella Center jagter nye idéer

MICE: I de stille sommerferieuger ønsker Bella Center Copenhagen forslag til nye udstillinger. Tidligere i år indbød Bella Center kreative partnere til at komme med forslag under titlen Little Big Ideas. ”Og der kom mange”, siger Bella Centers udstillingsdirektør.

Under overskriften ”Little Big Ideas skaber Few Great Ideas” søgte Bella Center Copenhagen tidligere i år kreative partnere til at komme med forslag til udstillinger i de ’døde’ sommeruger/måneder. Der kom mindst tre brugbare forslag, ingen kunne dog nås gennemført denne sommer. Men måske næste år.

”Vi ville med Little Big Ideas høre vores kæmpe netværk, om de havde gode idéer, som vi ikke selv var kommet på i Bella Center,” siger Bella Centers udstillingsdirektør Malina Lebrecht Hye til standby.dk

”Der kom flere gode idéer, som vi dog ikke kunne nå at lave til denne sommer. Men vi taler om planerne ved møde efter sommerferien. Vi giver ikke penge for idéerne. Men det drejer sig om arrangementer, arrangørerne ville deltage i.”

I år har Bella Center 28 messer, to ud af tre i Bella Center, resten i Copenhagen Forum. Bogforum til november er den største af Bella Centers egne messer

Et eksempel på en indsendt ’Little Big Idea’, som Malina Lebrecht Hye har fulgt op på, er projekt ’Tilbage til Fremtiden’, der sætter fokus på teknologiernes disruption. Igangsætter bag projektet er grundlægger af InnovationsBørsen, Pia Pinkowsky.​

x

Læs Også

VisitDenmark øger fokus på MICE

TURISME: VisitDenmark og Meetingplace Wonderful Copenhagens nye kampagne - ”In Denmark, everything is closer” - skal være med til at trække flere MICE-turister til Danmark.

De vandt årets DEMA-priser

MICE: Der blev i aftes uddelt 14 priser ved årets Danish Events & Meetings Awards i krydstogtterminalerne i Københavns Havn med 360 deltagere.

Aarhus i gang med kæmpekonference

MICE: I denne uge har Aarhus sin største konference i 20 år med 2.000 deltagere. På SportAccord Convention vil Paris og Los Angeles præsentere deres bud på OL-værtsskab i 2024.

De vandt Københavns Kongres og Event Awards

MICE: Denne uge blev der uddelt fire priser ved den årlige Københavns Kongres og Event Awards, der hylder ildsjæle ved sidste års MICE-begivenheder, der trækker tusindvis af internationale gæster til hovedstaden.

Nyt mødekoncept fra Danland

MICE: Danland/DanCenter kursus og konference udvider markedet. Feriehuse giver adgang til møder og teambuilding, ligesom det nye koncept giver nye målgrupper mulighed for at holde møder ude af huset.

København får pris for at tiltrække kongresgæster

MICE: International Congress and Convention Association giver København topplacering over byer verden rundt, som sidste år var bedst til at tiltrække MICE-deltagere. Hele Danmark er også højt placeret.