- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Flyselskaber enige om at spare

Verdens flyselskaber er blevet enige om at lancere besparelsestiltag, der i alt reducere selskabernes omkostninger med op mod tre mia. USD. Det er en af konklusionerne fra det årlige IATA-Summit, som i år fandt sted i Singapore. Blandt de mange sparetiltag er ambitionen om 100 % elektronisk billetsalg i 2007. ”Olieprisen kunne forøge vores omkostninger ...

Verdens flyselskaber er blevet enige om at lancere besparelsestiltag, der i alt reducere selskabernes omkostninger med op mod tre mia. USD. Det er en af konklusionerne fra det årlige IATA-Summit, som i år fandt sted i Singapore. Blandt de mange sparetiltag er ambitionen om 100 % elektronisk billetsalg i 2007.
”Olieprisen kunne forøge vores omkostninger med 1 mia. USD om måneden, og blive endnu en hindring for at få rentabiliteten tilbage” siger IATAs generaldirektør efter topmødet. IATA-flyselskaberne har i de seneste tre år opbygget en gæld på mere end 30 mia. USD i forlængelse af bl.a. terroraktionerne den 11. september 2001 og Irak-krigen.
(Jyllands-Posten Erhverv d. 08.06.2004)

Skrevet af