- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Caribisk workshop i København

TURISME: 23. april har 10 udstillere fra Caribien i København workshop for rejsebranchen.

Blandt udstillerne er Bahamas, Cayman Islands, De Amerikanske Jomfruøer og Jamaica.
Workshoppen er arrangeret af The Caribbean Tourism Organization i samarbejde med Atlantic Link.

Workshoppen holdes på Marriott-hotellet i København – tilmelding kan ske til: us@atlanticlink.net

Caribisk workshop i København

Posted By Henrik Baumgarten On In Nyheder | No Comments

Den 13. maj er Radisson Blu Hotel Royal ramme om en caribisk workshop for rejsebranchen, arrangeret af The Caribbean Tourism Organization.

På workshoppen, der er åben for rejsejournalister og rejsebranchen, kan deltagerne møde caribiske destinationer og hoteller. Dagen afsluttes med caribisk middag, og mulighed for at vinde flybilletter til Curaçao sponsoreret af Air France, KLM og Delta Air Lines.

Det danske General Sales Agent-bureau Atlantic Link organiserer workshoppen, der kommer til Oslo og Stockholm.

Atlantic Links ejer og adm. direktør, Karin Gert Nielsen, siger: ”Sidste år var workshoppen en succes og i år er den endnu større med flere udstillere, så jeg vil anbefale interesserede rejsebureauagenter at lægge vejen forbi og tale med udstillerne, der er taget hele vejen fra Caribien.”

Dagen starter med en workshop for pressen og fortsætter fra kl. 17 til 20.30, hvor agenter er inviteret til at komme og tale med de mange udstillere fra destinationer som Anguilla, Jamaica, Curaçao og Saint Lucia.

Hertil kommer bl.a. Barceló Hotels & Resorts, Mustique Island – Villas & Cotton House Hotel samt Nassau Paradise Island Promotion Board.

Fra transportsiden deltager Celebrity Cruises og de tre nævnte flyselskaber Air France, KLM and Delta Air Lines.

Rejsejournalister og rejsebureauagenter kan tilmelde sig ved at sende mail til: Tine Risbæk Jensen hos Atlantic Link på adressen: tj@atlanticlink.net