- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Hilton mister nordisk topchef

Med udnævnelsen af Senior Vice President for Hiltons nordiske region, Wolfgang Neumann, til Area President for Hilton i Storbritannien og Irland fra februar, mister Hilton/Scandic Norden sin topchef.
Den nye ansvarlige for den nordiske region er nemlig Jürgen Fischer, der i forvejen er Hiltons International øverste chef for Europa og Afrika… Hilton og Scandic har over 140 hoteller i Norden.
Wolfgang Neumann overtager jobbet efter Grant Hearn, der skal til hotelkæden Travelodge, der ikke har noget med Hilton at gøre.Anthony Harris, Chief Executive i Hilton International, siger om udnævnelsen: “Wolfgang Neumann har været hos Hilton i mere end 18 år, og han har stor faglig bredde. Han repræsenterer på flotteste vis dybden af erfaringer og formår at lede på højt plan.”“At deltage i ledelsen af Hilton International og få ansvaret for det vigtigste område for Hilton er en fantastisk udfordring,” siger Wolfgang Neumann. “Siden erhvervelsen af Scandic i juni 2001 har vi gjort store fremskridt og har skabt et solidt fundament for at nå målene for 2003 og sikre den fortsatte udvikling af Scandics brand – både på det nordiske marked og ud over dette. Jeg er glad for at have haft muligheden for at være med til at sammensætte et meget dygtigt lederteam, som kan fortsætte strategiarbejdet,” siger han.

Skrevet af