- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Charterbureauer dominerer i Herning

FERIEMESSER: Rejsebureauer, charterselskaber og nationale turistbureauer i kø for at opfylde danskernes feriedrømme på Ferie for Alle 2014.

FERIEMESSER: Rejsebureauer, charterselskaber og nationale turistbureauer i kø for at opfylde danskernes feriedrømme på Ferie for Alle 2014.

Strandferie, storbyliv, safari, trekking eller krydstogt. Hele paletten er på plads, når Skandinaviens største feriemesse om to uger åbner i Messecenter Herning. Her kan de rejselystne gå ombord i det hidtil mest omfattende udbud af chartertilbud og drømmerejser.

To messehaller er dedikeret udlandsdrømmene, indenfor venter hundredvis af udstillere og destinationer fra mange lande. De besøgende kan gå på jagt blandt mange specialbureauer som sender danskerne ud til alle verdens kroge og hos de nationale turistbureauer. Der er inspiration at hente fra over 100 foredrag i feriemessens mødelokaler.

Der er også lejlighed til at få årets sommerferie på plads under Ferie for Alle – og måske med en god besparelse i form af de mange messetilbud. I den ene af udlandshallerne kan de besøgende vælge mellem et stort udvalg af charterbureauer, som i antal overgår de foregående feriemesser i Herning. Blandt de deltagende charterbureauer er Spies, Bravo Tours, Falk Lauritsen, Primo Tours, Århus Charter, Atlantis Rejser, Star Tour, Folkeferie og Detur.

Hos charterbureauerne vil bl.a. årets partnerland på Ferie for Alle, Grækenland, være i fokus med tilbud til sommerferien.

Og de to store jyske charterlufthavne, Billund og Aalborg, er repræsenteret med stande på Ferie for Alle. Billund Lufthavn fejrer sit 50 års jubilæum med aktiviteter, hvor man bl.a. kan vinde flybilletter og rejser til nogle af lufthavnens mange destinationer rundt om i Europa, og så er Aalborg Lufthavn for første gang med på Ferie for Alle, siger messechef Anders Ladefoged Mortensen.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse fra 21. til 23. februar i MCH Messecenter Herning. Der forventes omkring 1.000 udstillere i 13 haller.

Den seneste udgave af Ferie for Alle blev i februar 2013 besøgt af 63.830 besøgende.