- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Comfort Hotel Atlantic skifter navn

Det markante hotel på Europa Plads er en af de højeste bygninger i Aarhus, hvilket hotellets medarbejdere og gæster fik at mærke på egen krop ved receptionen, der markerede navneskiftet. Der var nemlig arrangeret rappelling fra 10. etage og de 36 meter ned for alle, der havde lyst til at prøve.

 
”Vi skifter ikke bare navn i dag, vi fejrer også, at Hotel Atlantic nu bliver en del af First Hotels og dermed får et rigtig stærkt fundament at udvikle os yderligere fra,” sagde hoteldirektør Randi Dahlin.

 

Også Aarhus’ nyindsatte borgmester Jacob Bundsgaard deltog i arrangementet torsdag eftermiddag, hvor der også blev løftet på sløret for en række planer i First for en omfattende renovering af bygningen på Europa Plads.

 

De 102 værelser samt fællesarealer bliver snart genstand for en istandsættelse, som skal løfte hotellet til den standard, der arbejdes med i First-kæden.

 

”Vi satser stærkt på Aarhus, fordi byen er et af Danmarks vigtigste knudepunkter og et vigtigt turistmål for både danskere og udlændinge,” fortalte Helge Krogsbøl, adm.dir. i First Hotels.
”Det er en by i rivende udvikling, selvom den allerede har rigtig meget at byde på, og vi vil gerne lægge kræfter og ressourcer i at være en del af den udvikling.”

 

First Hotels er en af Skandinaviens førende hotelkæder med 57 hoteller i udvalgte byer i Norge, Sverige og Danmark. First Hotels overtog 1. april 2011 ledelsen af 12 af Nordic Choices hoteller i Danmark og driver nu i alt 18 hoteller i Danmark under navnet First Hotels.

 

 

Skrevet af redaktionen