Under konceptet Comwell Care har hotelkæden Comwell længe haft fokus på energigivende og ernæringsrigtig kost. Nu har kæden gjort det muligt at fortsætte den sunde stil derhjemme med kogebogen ”Mad med omtanke – hele dagen”.
Kogebogen er blevet til i et samarbejde mellem Comwells køkkenchefer og cand. scient i human ernæring Louise Meng. Med udgangspunkt i de otte kostråd, Sundhedsstyrelsen anbefaler, har de udviklet et kost-koncept, der har fokus på sundhed og ernæring.
Filosofien bag konceptet er, at sund mad handler om gode, ærlige råvarer, om tilberedningsmetoder og allervigtigst – om den gode smag. Mad skal fornøje, mætte og give energi frem til næste måltid. På Comwells hoteller er der på alle morgen- og frokostbuffeter retter tilberedt i overensstemmelse med konceptet, og nu er det altså også muligt at tilberede sund og energigivende kost derhjemme.
”Mad med omtanke – hele dagen” er Comwells bud på en moderne kogebog fyldt med gode tricks til sund og velsmagende mad. Gennem mere end 50 opskrifter giver bogen inspiration til at lave mad, der mætter, giver energi og glæde – dagen igennem. Fra morgenens første kerneskønne grød over forfriskende formiddagssmoothies og snacks, lækre energigivende frokostretter, eftermiddagshapsere, som holder blodsukkeret stabilt, aftensmad, der tilfredsstiller alle sanser og dejlige desserter, der ikke er pakket med sukker.
Se udpluk af opskrifter på comwell.dk/care – kogebogen kan købes på alle Comwells-hoteller for 199 kr.