- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Dagens reception

Efter 21 år i handlingselskabet Novia stopper kommerciel direktør, Ingolf Pedersen, for at blive adm. direktør for hastigt voksende indisk handlingselskab. Der er afskedsreception fredag eftermiddag i V.L. Terminalen i Københavns Lufthavn.

Ingolf Pedersen.

Efter 21 år i handlingselskabet Novia stopper kommerciel direktør, Ingolf Pedersen, for at blive adm. direktør for hastigt voksende indisk handlingselskab. Der er afskedsreception fredag eftermiddag i V.L. Terminalen i Københavns Lufthavn. 

”Jeg glæder mig helt vildt meget,” sagde Ingolf Pedersen forleden til standby.dk, efter det blev kendt, at han stopper som kommerciel direktør i Novia. Der er afskedsreception i V.L. Terminalen på Vilhelm Lauritzens Alle 1 i Kastrup i dag, fredag kl. 13-15.

Fra næste måned er 62-årige Ingolf Pedersen direktør for Bhadra International, et indisk handlingselskab som foreløbig er i syv lufthavne i Indien. Ingolf Pedersen får base i sydindiske Chennai.

Bekendtskabet med Bhadra International begyndte for ti år siden, da Novia kom i kontakt med selskabet. Herefter gik det slag i slag – i indisk tempo – med det mulige samarbejde mellem Novia og Bhadra. Men pludselig fik Ingolf Pedersen tilbud om at afløse Bhadras ejer – foreløbig på en to-årig kontrakt.

Novias adm. direktør, Ole Brinks Andersen, siger om fremtiden:

”Vores branche og marked ændrer sig markant i disse år. Og succes på det kommercielle område og i vores eksterne relationer er mere end nogensinde afgørende. Vi starter derfor nu – efter Ingolf, som har været vores ansigt udad til stopper – en proces, hvor vi etablerer et nyt team, der kan være med til at skabe succes i fremtiden, skabe merværdi for kunder og virksomhed og være med til at præge udviklingen i markedet.”

Novia er ejet af svenske Aviator, hvis salgsdirektør, Catarina Redgård, indgår i Novia’s ledelsesgruppe. Aviator-gruppen er repræsenteret i 22 lufthavne i Norden og beskæftiger over 2.000. Staben i Danmark er ca. 700.

Dagens reception

Posted By Henrik Baumgarten On In Navnenyt,Nyheder | No Comments

Karin Gert Nielsen er her, der og alle vegne. Rejsebranchens Duracell-kanin fejrer i eftermiddag sin 50 års dag med reception.

Karin Gert Nielsen.

Karin Gert Nielsen er her, der og alle vegne. Rejsebranchens Duracell-kanin fejrer i eftermiddag sin 50 års dag med reception.

Karin Gert Nielsen vil være den første til at medgive, at hun fylder meget – og sikkert er ”for meget” for nogen. Hun er super synlig, bl.a. fordi hun som en af de – desværre – få i rejsebranchen kan stave til PR.

Vi udgiver ikke en udgave af Stand By, uden der er mindst et, sikkert flere fotos, hvor hun optræder til en reception, workshop, rejsemesse. Listen er nærmest uendelig. Og det er ingen vedtaget politik på redaktionen om, at hun skal være med i bladet – det kan bare ikke undgås, når radaren glider over rejsebranchens arrangementer siden sidste nummer.

Karin Gert Nielsen er en af de gode molbohistorier, hun stammer fra en gård på Djursland. Men hendes storhed i rejsebranchen er ikke kommet uden omkostninger. Det har ikke været nogen dans på roser – men hvem danser også på dem?

Siden 2001 har hun været ejer af og adm. direktør for Atlantic Link, et såkaldt GSA-bureau, der målt i antal ansatte, i dag 11, er Nordens største. Atlantic Link er specialiseret i feriedestinationer og hotelkæder, og hun er kendt i rejsebranchen for sit engagement.

Selv om hun på mange fotos i f.eks. Stand By smiler sødt ved alverdens arrangementer, skal man ikke tage fejl af hende. Hun kan sit bagland, ved hvordan man skal slutte alliancer og hvem, hun skal satse på. Det er smuttet nogle gange, men det er sjældent. Og fotoet, som ledsager denne artikel, er sikkert forkert – ingen i rejsebranchen skifter vist så ofte frisure og hårfarve som hende…

Ildsjælen er flere gange hædret af rejsebranchen. I 2009 modtog hun Danmarks Rejsebureau Forenings hæderspris for at gøre en forskel for sin nytænkende tilgang, og i 2012 Europæiske Rejseforsikrings Travel Award for sit arbejde for især USA.

Atlantic Link har sin del af æren for, at USA vandt prisen som bedste turistdestination ved Danish Travel Awards i både 2011 og 2012.

Karin Gert Nielsen indledte sin karriere som turistguide i det daværende Jugoslavien og blev derefter elev i et lille rejsebureau i Aarhus. Siden steg hun i graderne hos Benns Rejser, Stjernegaard Rejser, Tjæreborg og til sidst Team Travel, hvor hun blev marketing- og produktionschef i 1995.

I 2001 startede hun Atlantic Link med en vision om at åbne skandinavernes øjne for USA som rejsemål. Dårlig timing – for samme år kom terrorangrebet på USA, og mange af de velmenende USA-kunder forsvandt pga. nedskæringer.

I dag laver Atlantic Link salg, marketing og PR for kunder fra hele verden, heriblandt Californien, Oregon, De Dansk Vestindiske Øer, Peru og en række hotelkæder som Steigenberger og Kimpton Hotels.

Karin Gert Nielsen er også direktør i Discover America Denmark og formand for den danske afdeling af Pacific Asia Travel Association (PATA). Fritiden tilbringer hun på golfbaner – fra Amager til Californien – og med god mad og californisk vin i selskab med den betragtelige vennekreds.

Fødselsdagen markeres med en reception i eftermiddag, fredag den 19. april, på Hotel Kong Arthur i København fra kl. 14-18.