- STANDBY.dk - https://standby.dk -

DTA 2019 – Kandidatlister

Der skal uddeles priser i 20 kategorier ved Danish Travel Awards 2019. I forhold til sidste år er der kommet to helt nye kategorier, mens en anden kategori er blevet delt op. Nye kategorier er bedste danske lufthavn og bedste danske ferierejsebureau. Herudover var der tidligere en kategori med bedste hotel uden for hovedstadsområdet. Denne ...

Der skal uddeles priser i 20 kategorier ved Danish Travel Awards 2019.

I forhold til sidste år er der kommet to helt nye kategorier, mens en anden kategori er blevet delt op. Nye kategorier er bedste danske lufthavn og bedste danske ferierejsebureau.

Herudover var der tidligere en kategori med bedste hotel uden for hovedstadsområdet. Denne kategori er blevet opdelt i to kategorier, henholdsvis bedste hotel i Jylland og bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne.

Endelig er kategorien bedste udenlandske turistkontor i Danmark ændret til bedste udenlandske turistmarkedsføring i Danmark, hvor der sættes fokus på den synlige indsats i forhold til forbrugerne. Den endelige vinder i denne kategori findes ved afstemning i salen.

Kategorier:

 1. Bedste charterflyselskab
 2. Bedste europæiske ruteflyselskab
 3. Bedste interkontinentale ruteflyselskab
 4. Bedste indenrigsflyselskab
 5. Bedste danske lufthavn
 6. Bedste charterarrangør 
 7. Bedste rejsearrangør (grupperejser med rejseleder)
 8. Bedste ferierejsebureau (individuelle rejser)
 9. Bedste erhvervsrejsebureau
 10. Bedste passagerrederi
 11. Bedste krydstogtrederi
 12. Bedste biludlejningsselskab
 13. Bedste rejseland i Europa
 14. Bedste rejseland uden for Europa
 15. Bedste udenlandske turistmarkedsføring i Danmark
 16. Bedste hotel i København
 17. Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne
 18. Bedste hotel i Jylland
 19. Bedste luksushotel i Danmark
 20. Bedste hotelkæde

Kandidaterne er valgt ud fra objektive kriterier, der er beskrevet i definitionen for hver kategori. Der er dog udeladt kandidater, der fik to eller færre observationer ved afstemningen om Danish Travel Awards 2018.

Har du spørgsmål til kandidatlisterne samt Danish Travel Awards som helhed, så skriv til dta@travelmedianordic.com, hvorefter vi skal svare dig så hurtigt som muligt.

Sponsorer: