- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Dansk ferie på hylder i supermarked

Jørgen Christensen.

REMAFERIE: De danske kroer og hoteller i Small Danish Hotels går sammen med norskejede Rema 1000 for at komme endnu bredere ud.  ”Selv om hovedparten af kunderne er 50+ generationen, er der flere og flere unge, som får øje på en dansk ferieweekend,” siger direktør Jørgen Christensen.

Den norske supermarkedskæde Rema 1000 har efterhånden fået 258 butikker i Danmark. Sammenslutningen af mindre hoteller og kroer (aldrig kæder) i organisationen af Small Danish Hotels har i dag 91medlemmer. Spredt over hele landet med hovedvægt på Jylland.

De to har fundet hinanden i en ny match fra i dag, hvor man kan hente inspiration og købe gavekort i Rema 1000 til et weekendophold, en enkelt nat eller en hel ferieuge rundt om i Danmark med særdeles attraktive priser – især da de kommende måneder.

”Skal kassedamerne nu til at sælge kroophold?”

”Nej, det er der hverken tid eller kompetence til, men kunderne kan erhverve gavebeviser, og vi har netop indført et helt nyt elektronisk gavebevis, som er meget let at indløse og booke derhjemme,” siger direktør Jørgen Christensen til standby.dk. ”Vi har længe været på udkig efter en landsdækkende partner i detailhandlen. ”

”Når man følger jeres løbende tilbud i en ret aktiv markedsføring, er der rigtig meget at vælge imellem. Ofte til priser, som man med det danske prisniveau har svært ved at forstå, kan lade sig gøre. Hvis den lovede kvalitet holder, er det danske prisniveau ikke så skræmmende for dansk turisme, som man ofte hører?”

”Det er bestemt heller ikke altid lige let for indehaverne, men de har viljen til at være med på et godt tilbud. Ofte et par dage eller i en weekend. Og det kan mange danske godt lide. Der er flere i 50+ generationen, men vi kan se at flere yngre par vælger en weekend eller et par dage til afslapning og natur, selv om vejret ikke lige er til sol og sommer.”

”Vi har i år set mange reportager fra badehoteller ved de danske kyster uden bad og toilet på værelserne. Hvordan er kriterierne hos jeres medlemmer?

”Vi kræver mindst tre-stjernet kategori, og bad og toilet på værelserne er et must.”

Indkøbsdirektør i Rema 1000, Anders Rene Jensen, siger i en kommentar til aftalen, at man gerne vil være leveringsdygtig i gode oplevelser, og at der i Danmark findes mange fantastiske kroer og hoteller.

Jørgen Christensen tilføjer, at man gerne vil have nogle flere medlemmer på Sjælland, men det er ikke helt ligetil, for kæder er ikke medlemmer.

Nogle eksempler i weekendens tilbud: Hørning Kro og Hotel: Weekendophold ved Jyllands hovedstad: 2x overnatning, 2x morgenbuffet, 1x kaffe, 1x 2 retters menu, 1x 3 retters menu 895 kr. pro persona.

Sallingsund Færgekro: Vintertilbud januar-april. 2x overnatning, 2x morgenbuffet. 2x 2 retters middag samt en flaske vin, gratis internet og kaffe/the på værelset 899 kr.

Hvalpsund Færgekro: Weekendophold i januar og februar: Kaffe og kage ved ankomst, 1x buffet, fri bar indtil kl. 23 med husets vin, øl og vand. Musik og dans til efter midnat, Overnatning og morgenbuffet. 745 kr.