- STANDBY.dk - https://standby.dk -

Dansk rejsebureau skifter atter ejer

Bravo Tours opkøber det oversøiske rejsebureau Top Tours, der hidtil har været medejet af Sunway Group. ”Det er et rigtigt godt match, der kan styrke begge brands,” siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours, den største danskejede charterarrangører, køber ifølge TV 2 Midtvest det oversøiske rejsebureau Top Tours, der blandt andet har speciale i ferier og rundrejser med rutefly til især Asien og Det Indiske Ocean.

”Top Tours er nogle af de bedste købmænd i rejsebranchen på oversøiske rejsemål. Derfor er jeg glad for, at vi får Top Tours med ombord. De har en stærk platform, og sammen med Bravo Tours har vi en ambitiøs plan om, at vi fylder på og vokser meget på det oversøiske rejsemarked.”

Det siger Bravo Tours’ medejer og administrerende direktør, Peder Hornshøj, der også bliver ny administrerende direktør for Top Tours, til TV 2 Midtvest.

Top Tours’ nuværende direktør og medejer, Martin Bisp, vil forsat være spydspids på de oversøiske produkter i det nye setup. Ifølge Peder Hornshøj og Martin Bisp skal Top Tours fungere som et selvstændigt datterselskab under Bravo Tours, ligesom Top Tours fortsat skal have et kontor i Køge.

Bravo Tours’ bestyrelsesformand var medejer af Top Tours
Top Tours har flere gange skiftet ejer de seneste år. i januar sidste år købte rejsekoncernen Sunway Group fra Aarhus med blandt andet Ruby Rejser, Seatravel og Marathon Travel Club 49 procent af Top Tours. I alt har Sunway Group, der ejes af Mads Bygballe Christiansen, over ti rejsevaremærker.

Martin Bisp, som siden september 2020 havde været eneejer af og administrerende direktør for Top Tours, efter han købte sin medstifter og partner Bjarne Lundahl ud, solgte de 49 procent af sit rejsebureau for en ikke oplyst pris.

Køber var Mads Bygballe Christiansen, hvis aarhusianske Sunway Group i forvejen ejer en række specialrejsebureauer. Mads Bygballe købte i oktober 2020 i første omgang 16 procent af det nye Bravo Tours – Bravo Tours 1998 A/S – som han er bestyrelsesformand for. Siden er hans ejerandel i Bravo Tours øget til nu 35 procent.

Peder Hornshøj oplyser til Standby.dk, at Bravo Tours køber alle 100 procent af Top Tours fra Mads Bygballe Christiansen og Martin Bisp.

Top Tours har været specialister i oversøiske rejser i snart 20 år, og har under normale rejseår blandt andet Thailand, Bali og Maldiverne som største rejsemål.

Relaterede artikler:

Konkurs i flyselskab kostede Bravo Tours millioner

Stor rejsegruppe overtager endnu en rejsearrangør

”Rejsebureaubranchen kommer til at konsolidere”