Endnu en dansker er blevet direktør for norsk Radisson Blu-hotel – denne gang i Tromsø. Poul-Henrik Remmer har bl.a. været køkkenchef for Dronning Margrethe.
52-årige Poul-Henrik Remmer er ny General Manager for Radisson Blu Hotel Tromsø, hvor han siden 2002 har været vicedirektør.
Remmer var tidligere Dronning Margrethes køkkenchef samt kok ved den danske ambassade i Stockholm og food & beverage-ansvarlig ved hoteller i Danmark, Kuwait, Island og Norge.
Og sidste efterår blev Flemming Poulsen efter syv år hos Radisson Blu i Aarhus som bl.a. salgschef, direktør for Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. Det nye norske hotel har 180 værelser, 11 mødelokaler og en italiensk restaurant.
Inden Flemming Poulsen for syv år siden kom til Radisson-hotellet i Aarhus, var han hos Lufthansa, BCD Travel og SAS. Han var ind til sidste år salgschef for hotellet, men valgte at blive Operation Manager.
Radisson-hotellet i Aarhus har de sidste mange år vundet Danish Travel Award-prisen som bedste hotel uden for Storkøbenhavn.