De bedste rejseoplevelser – Den nye brochure fra NCL

ADVERTORIAL: I over et halvt århundrede har Norwegian Cruise Line (NCL) gjort sejlads på verdens oceaner til en unik og individuel oplevelse. Det internationale krydstogtselskabs mål er at give gæsterne maksimal frihed og fleksibilitet på krydstogtet under mottoet “Føl dig fri” – og takket være Premium All Inclusive er sloganet “Total frihed uden ekstra omkostninger”.

(Annonce fra Norwegian Cruise Lines)

Men hvordan kan man sælge denne følelse af frihed i et rejsebureau, langt fra den prisbelønnede flåde? Lige inden lanceringen af den nye NCL-brochure for november 2018 – april 2020, interviewede vi NCLs salgsteam og bad dem om at fortælle, hvad mottoet “Føl dig fri” betyder for dem:

Den nye brochure giver mig lyst til at …
  … danse natten væk i Havana, mærke rytmerne fra olietønderne i Caribien eller danse hula på Hawaii. Med 123 lande og over 300 drømmedestinationer på alle 5 kontinenter kan dine kunder helt sikkert finde den perfekte destination. Uforglemmelige eventyr venter om bord – som f.eks. tovbanens højder, adrenalinsuset af freefall-rutsjebanen eller betagende akrobatik i det eneste cirkus, der optræder til søs.
Jürgen Stille, Senior Director Business Development Continental Europe

 

… et krydstogt til de smukkeste havne i Europa! Der er næsten ingen begrænsninger for eventyrlysten med Europas største samling i selskabets historie med i alt seks skibe – herunder Norwegian Pearl med nye sejladser fra Amsterdam: Mystiske fjorde i Norge, tsarens skatte i Sankt Petersborg, eller Middelhavets livsstil i Firenze, Santorini og Dubrovnik.
Tilo Zimmermann, Director Business Development

 

Japansk madlavning, et amerikansk steakhouse eller det franske gourmetkøkken? Jeg kan godt lide at træffe spontane kulinariske valg om bord på skibet. Med Freestyle Dining{2] er der ingen faste spisetider eller tildelte siddepladser. Og takket være [1}Premium All Inclusive er aperitiffen til solnedgangen og den perfekt blandede cocktail under stjernerne er også inkluderet i krydstogtprisen.
Viveca Jerrestam, Business Development Manager

 

Og bedst af alt, hvis de booker et krydstogt på 5 dage eller mere inden 31. oktober 2018, vil dine kunder modtage en kredit til udflugter på 50 USD pr. suite og havn.*

BESØG AGENTS.NCL.EU FOR FLERE OPLYSNINGER

Engelsk online brochure: http://www.nxtbook.com/nxtbooks/ncl/worldwidecruisingguide_2018-2020_ce/index.php#/1

* Se de detaljerede vilkår og betingelser på ncl.de/Promotions. Salgs- og marketingkontakt for det kontinentale Europa: NCL (Bahamas) Ltd., Kreuzberger Ring 68, D-65205 Wiesbaden
©2018 NCL Corporation Ltd. Skibsregister: Bahamas og USA. 6790_30.9.18