(DK) Arp-Hansen Hotel Group søger Distribution Specialist

Arp-Hansen Hotel Group søger Distribution Specialist til vores Revenue Management & Distribution afdeling.

I Arp-Hansen Hotel Group har vi dagligt stort fokus på korrekt prissætning og kapacitetsoptimering på vores 14 fantastiske hoteller og luksus-hostels i København og Aarhus.

I vores evige stræben efter at blive ’best-in-class’, er vi nu på jagt efter en fagligt stærk Distribution Specialist med solid erfaring til vores Revenue Management & Distribution team. Vi har for nylig samlet og forstærket de kommercielle afdelinger, og således vil du – i tillæg til dit nære team – indgå i det store Team Commercial, som hver dag går på arbejde for at løse kommercielle udfordringer i tæt samarbejde på tværs af afdelinger. I det arbejde har vi brug for din specialistviden inden for det digitale distributionslandskab i hotelbranchen.

Du vil i jobbet referere til Head of Revenue Management & Distribution, Tine Skjalm-Rasmussen, mens det overordnede område kaldet Commercial ledes af CCO Casper Puggaard.

Om jobbet

Som Distribution Specialist bliver du en del af et mindre team, der dagligt varetager og monitorerer vores distributionssystemer, hvilket har til formål til alle tider at sikre, at de rigtige priser er tilgængelige i de rigtige kanaler.

Af konkrete opgaver kan bl.a. nævnes:

  • Sikring af rate parity: Kontinuerlig overvågning af pris- og inventory paritet herunder tæt kommunikation med eksterne samarbejdspartnere og ansvarlig Key Account Manager i salgsafdelingen
  • Teknisk support og fejlsøgninger på opsætning/mapping af værelser og priskoder i Channel Managers m.v.
  • Konfiguration af priskoder i vores mange systemer
  • Konfiguration af PMS systemer og Channel Managers
  • Optimering af systemtekniske opsætninger, processer og arbejdsgange i systemerne
  • Besvarelse af RFP/RFI’er i tæt samarbejde med den kundeansvarlige kollega i salgsafdelingen

Opgaverne spænder bredt fra support og administration og over til spændende ad hoc projekter – alt sammen i tæt samarbejde med vores hoteller og hostels samt andre afdelinger i koncernen og eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er du?

Du trives i et kommercielt miljø med høj fart og god energi. Du har smil på og kan levere ’dagens joke’, selv når der er travlt. Du er udpræget holdspiller, og du tror på, at succes skabes gennem samarbejde, kommunikation og fællesskab. Du finder løsninger og går med glæde langt for at hjælpe andre, og så har du altid fokus på detaljen i dit arbejde. Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Top 3 faglige forudsætninger for succes i rollen:

  • En teknisk rygsæk med detaljeret kendskab til Hotel PMS
  • Erfaring med Channel Managers, GDS, RFP-systemer og OTA extra-nets
  • Erfaring yield management systemer

Hvad kan vi tilbyde dig?

Et udfordrende job på en arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og de allerbedste kollegaer. Fast løn, bonus, pension og sundhedsforsikring. Dertil en række personalegoder som gode personalepriser på overnatninger på 14 lækre hoteller og hostels centralt placeret i København og Aarhus, fri adgang til fitnesscenter og fysioterapeut, en virkelig lækker kantine og ikke mindst vores personaleforening, som arrangerer sjove og hyggelige events.

Arbejdstiden er fleksibel mandag til fredag i tidsrummet 07.00 til 17.00.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Revenue Management & Distribution Tine Skjalm-Rasmussen på mail tsr@arp-hansen.dk eller telefonisk på 5497 0505.

Vi glæder os til at høre fra dig.

ANSØG HER

Arp-Hansen Hotel Group er en familieejet virksomhed med central beliggenhed i København og Aarhus. Vi har over 5000 værelser, 100 mødelokaler og en kongressal. Vores hoteller udgør cirka 22 % af Københavns værelseskapacitet og omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel, 4 Wakeup Copenhagen hoteller samt to luksushostels, Steel House Copenhagen og Next House Copenhagen.

Vores målsætning er at være blandt de bedste i branchen, når det kommer til kvalitet, service og tilfredshed. På vores kontor i Gentofte er vi omkring 100 kolleger, der dækker forskellige støttefunktioner inden for Sales, Marketing & Brand, HR, Central Group Sales & Reservations, Sustainability, Supply Chain, Finance og IT. Vores opgave er at give vores kolleger på hotellerne den bedste support, så vi sammen kan fokusere på at give vores gæster de bedste oplevelser.

Siden vores begyndelse i 60’erne har vi været familieejet, og det er familien Arp-Hansens værdier, der i dag udgør grundlaget for vores virksomhed. Vi behandler vores medarbejdere ordentligt, vi stræber altid efter udvikling og sammen er vi alle en del af familien. Alle vores hoteller og hostels er Green Key certificerede hvilket, sammen med øvrige bæredygtige initiativer, bekræfter vores høje fokus på bæredygtighed.

Tillid, nærvær og at være ambitiøs – vores tre værdier, som afspejler, hvordan vi arbejder i Arp-Hansen Hotel Group. Vi tror på, at vi vokser, tager mere ansvar og får større arbejdsglæde, når vi bliver vist tillid – og får hjælp, når vi har brug for det. Nærvær indebærer at være til stede og udvise ægte interesse for både kolleger og gæster på vores hoteller og hostels. At være ambitiøs er en naturlig del af at drive forretning. Det er ganske enkelt mere givende, altid at forsøge at gøre tingene lidt bedre.

Hos Arp-Hansen Hotel Group ser vi dig som den person, du er. Vi er sikre på, at du vil føle dig hjemme hos os, for når du føler dig hjemme, kan du få vores gæster til at føle det samme. “Lad din karriere komme hjem.”

Udløber: 10.06.2024