(DK) B737 NG Flymekaniker med ’Jettimer’ holdånd til vores voksende flåde

Vi vokser fortsat og søger derfor flymekanikere til vores tekniske afdeling i Københavns Lufthavn, hvor vi dækker Jettime’s Line- og Base Maintenance. Vi tilbyder faste stillinger på fuld tid med start hurtigst muligt og vi søger både dig, som ønsker at arbejde dag/aften, og dig, som ønsker at gå på fast nathold. Kom frisk!

Jettime og Dansk Metal – Metal Luftfart har lige indgået en ny overenskomst med attraktive vilkår for 2023 og 2024.

Jettimes forretningsområder er Charter Flights og ACMI, som vi udfører på en flåde af i øjeblikket 9 Boeing 737 NG-fly, som øges med yderligere 2 a/c i løbet af 2023. Vi er et Business-to-Business selskab og flyver på vegne af de største rejsearrangører i Norden som TUI, Bravo Tours, Club la Santa og Spies – og det forpligter!

Dine faglige kvalifikationer er bl.a.:

  • Gyldigt Aircraft Maintenance License (AML), EASA Part 66
  • Certificeret på Boeing 737 NG (CFM56) B1 og/eller B2 er en fordel – men ikke et krav
  • Gerne 6 måneders relevant erfaring inden for de sidste 2 år
  • Er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Herudover forventer vi, at du

  • Kan bestå et 5 års security baggrundscheck (har en ren straffeattest)
  • Har et gyldigt kørekort
  • Generelt er dygtig og komfortabel med forskellige IT systemer (inklusiv MS Office)

Dine primære arbejdsopgaver er at

  • Vedligeholde Jettimes Boeing 737 NG flåde
  • Fejlsøgning og fejlretning
  • Arbejde i henhold til gældende manualer og procedurer

Om dig:

For at få succes i jobbet håndtere du arbejdsbelastning uden at miste dit gode humør og du bevarer et godt overblik selvom du måtte være under pres. Du trives i teams, men arbejder også godt
selvstændigt – og så har du gode kommunikationsevner. Som dine gode kollegaer er du fleksibel, ansvarlig og tager gerne ’en tur’ i tilfælde af f.eks. AOG situationer med vores fly.

Og så er du, som vi, meget kvalitets- og sikkerhedsbevidst og tager ansvar for enhver situation ved hjælp af dine problemløsnings-, analytiske evner.

Vi tilbyder dig et udfordrende og alsidigt job med et godt arbejdsmiljø som bl.a. er kendetegnet ved en behagelig og humoristisk tone og ikke mindst engagerede og hjælpsomme kollegaer, som alle brænder for deres arbejde.

Du indgår i vores pensionsordning med sundhedsforsikring og vi har også en kantineordning, hvis du ikke gider smørre madpakke.

Hvis du vil vide mere…

Så kontakt gerne Maintenance Manager/NP Part 145, Martin Bræstrup Karlsen, pr mail: ma@jet-time.dk.

Sådan kommer du videre

Du søger stillingen ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er den 31-01-2023, men vi holder samtaler løbende, så du med fordel kan søge straks.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning!

ANSØG HER

Jettime a/s er et uafhængigt privatejet nordisk flyselskab, der blev etableret i juni 2020. Jettime flyver nordboere til og fra deres feriedestination på vegne af de førende rejsearrangører i Norden, herunder TUI, Bravo Tours, Spies, Ving, m.fl. Jettime har ca. 360 ansatte med base i København og opererer ni passagerfly af typen Boeing 737 NG, der vedligeholdes af selskabets egen tekniske afdeling.

Udløber: 31.01.2023