(DK) BOOKING ASSISTANT GROUP SALES

Til Danmarks førende boutique hotelkæde søger vi en salgsorienteret, struktureret og serviceminded kollega til at varetage og håndtere bookinger for vores grupper, konference og events på alle vores hoteller.

Som medarbejder i Brøchner Hotels Sales & Reservations er man sammen med sit team ansvarlig for de daglige opgaver, med at besvare alle bookingrelaterede henvendelser på både mail og telefon, lave tilbud på gruppearrangementer til vores kunder, samt registrering af kunde- og arrangementsdata i bookingsystemet Opera og Infor. Man arbejder tæt sammen med salgsteamet om udvikling og vedligeholdelse af Brøchner Hotels’ kunder, skabe nye kundeleads og arbejder aktivt med mersalg/opsalg. Dette gøres iht. virksomhedens forretningsgange, mål om kunde/gæstetilfredshed, brand experience og salgsmål.

Arbejdsopgaverne involverer bl.a.:

  • Udarbejdelse af tilbud på grupper, konference og events med rette løsning for kunden. Derudover arbejde proaktivt med mersalg/opsalg, samt opfølgning på afgivne tilbud og sikre, at forretningen kommer i hus.
  • Ansvarlig for at booke og koordinere grupper på vores hoteller, samt med stor detaljesans at sikre korrekt information om kundens arrangement, registrering i bookingsystemet og opfølgning på deadlines.
  • Ansvarlig for fakturering af gruppebookninger samt sikre og følge op på betaling heraf.
  • Besvarelse af kundehenvendelser, på såvel telefon som e-mail effektivt, professionelt, venligt og imødekommende i tråd med Brøchner Hotels’ brand og kommunikationsstil.
  • Ansvarlig for overlevering af information om gruppearrangementer til hotellerne før ankomst, samt deltagelse i ugentlige operationsmøder med hotellerne.
  • Kundepleje af kontaktpersonerne hos vores kunder, samt deltagelse i relevante kundeevents.
  • Holde en tæt kontakt med vores kunder og dermed udvikle og vedligeholde virksomhedens kunderelationer – herunder skabe vækst og opdyrke forretning til virksomheden i tæt samarbejde med salgsafdelingen.
  • Opdatering og vedligeholdelse af kundeinformation i bookingsystemet.
  • Skabe anderledes oplevelser for Brøchner Hotels’ gæster og kunder.

Stillingen kræver, at du har et stort salgsdrive, detaljesans og passion for at levere et professionelt og personligt serviceniveau i henhold til Brøchner Hotels kvalitetskrav og servicekoncept. Du motiveres af at skabe salg og perfekte løsninger til vores kunder. Vi forventer, at du er i stand til at yde en fantastisk service både over telefon og e-mail, samt kunne tale og skrive fejlfrit på både dansk og engelsk. Derudover er det vigtigt, at du trives i en travl hverdag og er komfortabel med at arbejde i et højt tempo.

Den rette profil har gerne relevant faglig baggrund fra lignende stilling i hotelbranchen og skal have erfaring med hotelbookingsystemer (fx Opera).

Som Booking Assistant indgår du i det kommercielle team og stillingen refererer til Sales & Reservations Manager Julie Labusz.

Stillingen ønskes besat snarest muligt med ansøgningsfrist 30. juni 2018.

Der afholdes løbende samtaler.

Ansøgning samt CV med billede sendes til pc@brochner-hotels.dk

Udløber: 30.06.2018
x

Læs Også

(DK) Sales & Operations Manager (FIT & GROUPS – 2 positions available) – Incoming Tour Operator to the Nordic Countries, Unique North A/S, Copenhagen

Would you like to be part of an exciting journey together with our unique team ...

(DK) Receptionschef til Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Til det kommende Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade med 585 værelser søger vi en driftssikker og energisk ...

(DK) Programkoordinator │ Kundeservice og salg

Er du en haj til kundeservice, har du altid kunden i fokus og har du ...

(DK) KILROY søger Team Leader til team i Århus

Er du ambitiøs og salgsorienteret? Så søg jobbet som Team Leader til vores team i ...

(DK) Stena Line Travel Group/Sembo søger Contracting Manager- Sports & Activities

                Jobbet som Contracting Manager omfatter produktudviklng med eget ...

(DK) Jysk Rejsebureau søger teamleder til kommende butik i Kolding

Er du en motiverende, sympatisk og resultatskabende leder med salgs- og rejsebrancheerfaring? Så er du ...