(DK) Booking Specialist til Operations

Om stillingen

I vores Operations-afdeling er vi blandt andet ansvarlige for transport og ophold for crew, som består af vores 800 piloter og kabinepersonale. Vores crew opererer ud fra hele Norden, og da vi stadig vokser, har vi nu brug for dig, som bliver ansvarlig for optimering af transport og logi for vores crew. Du vil stå for bestilling og optimering af hotel, flybilletter og anden transport, når vores crew er imellem flyvninger eller skal transportere sig imellem lufthavnsbaserne. Arbejdet udføres delvist via automatiske systemer og manuelle processer.

Som Booking Specialist i Sunclass Airlines får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade, hvor dine vigtigste arbejdsopgaver blandt andet er:

  • Ansvar for bestillinger af flybilletter, hotel og transport til vores crew
  • Kontakt med vores crew i hele Norden
  • Involveret i udarbejdelse af hotelkontrakter
  • Ansvarlig for kontakten med flyselskaber og hoteller
  • Kontaktperson for samarbejdspartneren BCD, vores rejsebureau for crew
  • Udvikling og automatisering af arbejdsprocesser

Du vil indgå i Operations, der består af 40 kollegaer fordelt blandt forskellige afdelinger. Her er et tæt samarbejde i fokus for at sikre den mest optimale flyoperation i Sunclass Airlines.

Om dig

Vi ønsker, at du har følgende kvalifikationer:

  • Erfaring fra fly- og/eller rejsebranchen
  • Høj IT-forståelse – stærke kundskaber i Microsoft Excel

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Amadeus eller andet bookingsystem.

Du er god til at analysere store mængde data og kan gennemskue optimale transportløsninger, og du arbejder struktureret med et logistisk tænk. Du er en stærk kommunikator og lægger vægt på det gode samarbejde, da du vil arbejde med mange forskellige kollegaer og afdelinger inden for virksomheden. Det er samtidigt naturligt for dig at udfordre processer og arbejde med kontante forbedringer.

Der kan være mange indgange til denne stilling, men fælles for dem alle er, at du besidder en høj faglighed indenfor administration og IT. Erfaring inden for luftfart vil være et plus, men det er ikke en nødvendighed.

Vi tilbyder

Det skal være sjovt og udviklende at arbejde hos Sunclass Airlines. Derfor vil du opleve en arbejdsplads med stor viden, engagerede kollegaer og en uhøjtidelig omgangstone, hvor der er plads til forskelligheder og et godt grin. Du vil arbejde i en dynamisk og alsidig afdeling med en god atmosfære, hvor du vil være delagtig i at drive det daglige arbejde videre med konstante forbedringer og udvikling af vores processer.

Vi tilbyder desuden en række personalegoder som sundhedsforsikring, kantineordning og personalerabat på rejser. Vores kontor er placeret i Københavns Lufthavn Syd i Dragør med gratis parkering og bus lige udenfor døren.

Øvrigt

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer.

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023. Vi holder samtaler løbende, så søg gerne snarest muligt.

Kontaktperson: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Operations Control Centre, Christoph Stakston på mail cst@sunclass.dk.

Da du vil blive ansat i et luftfartsselskab og skal have adgang til lufthavnens område, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

ANSØG HER

Om Sunclass Airlines

En arbejdsplads med stor viden, højt tempo og en drivkraft til konstant at bidrage til at forbedre vores virksomhed. En virksomhed, hvor vi har det sjovt og holder af hinanden med visionen at være ”the leading holiday company dedicated to well-being”.

Sunclass Airlines indgår i den nordiske rejsekoncern, Nordic Leisure Travel Group (NLTG), som består af rejsearrangørerne Spies i Danmark, Ving og Globetrotter i Sverige, Ving i Norge, Tjäreborg i Finland og hotelselskabet Resorts & Hotels. Sunclass Airlines flyver størstedelen af rejsekoncernens gæster til vores charterrejsemål og har ca. 1 mio. passagerer om året.

Læs mere om os på www.sunclassairlines.dk

Udløber: 05.02.2023