(DK) Cabin Crew til Jettime

Har du det, der skal til for at blive en rigtig ’Jettimer’?

Vi, Jettimes Cabin Crew, er af en helt særlig støbning, når vi selv skal sige det!

Vi har humor, et særligt ’can do’ mind-set og et helt unikt sammenhold, som vi kombineret med vores arbejdsglæde vægter meget højt. Vores værdier er ’Accountability, Courage, Trust & Relations’ og de er et naturligt udgangspunkt for alt vores arbejde. Vi holder af at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver og frem for alt at give en nærværende og uforglemmelig service til de mange ferieglade gæster ombord på vores fly. Vi flyver på vegne af de største rejsearrangører i Norden som TUI, Spies, Bravo Tours og Club la Santa samt ruteselskaber som Air Greenland og SAS og det forpligter!

Vi elsker den variation som charterflyvningerne og ruteflyvninger giver os, hvor vi den ene dag kan opleve både 25 graders varme på Gran Canaria og hyggelig middag med kollegerne på en lokal restaurant og den næste dag står af flyet i -15 graders kulde i det nordlige Sverige.

Jobbet som Cabin Crew i Jettime er en fast fuldtidsstilling og din ansættelse vil blive med base i Billund eller København.

Som Cabin Crew arbejder du efter arbejdsplaner, som du kender minimum en måned forud, så du ved, hvornår du skal flyve, og hvornår du er hjemme. Disse varierer måned for måned, så det er vigtigt, at en af dine nøglekompetencer er fleksibilitet. Du kan potentielt arbejde på alle dage, året rundt og på alle tider af døgnet, ligesom du jævnligt overnatter på hotel på en af Jettimes destinationer eller baser i Norden sammen med dine kolleger.

I Jettime får du som Cabin Crew provision af det salg, som du og dine kolleger præsterer ombord, ligesom pension og sundhedssikring også er en del af vores ’lønpakke’. På sigt har du også mulighed for at blive uddannet- og udnævnt til kabinechef. Det er en spændende udfordring, hvor du bl.a. får ledelsesansvar for dine kolleger i kabinen.

For at trives og få succes i jobbet som Cabin Crew og som ’Jettimer’ er du:

 • Serviceminded, fleksibel og udholdende
 • Energisk og har glimt i øjet
 • God til at bevare overblikket og har en udpræget situationsfornemmelse
 • Samarbejdende og samtidigt selvstændig
 • Elsker at være sammen med mennesker
 • Altid har passagerernes velbefindende i centrum

Herudover er der de almindelige krav, som du skal opfylde:

 • Alment godt helbred fysisk såvel som psykisk, så lovpligtig flymedicinsk helbredsgodkendelse kan opnås
 • Højde mellem 165-190 cm
 • Gyldigt EU-pas
 • Svømmefærdighed til min. 200 meter
 • Kunne sikkerhedsgodkendes, hvilket betyder at du skal kunne fremvise en ren straffeattest (særlige regler for svenske straffeattester)

Jettime er et dansk flyselskab, og vi leverer service på lokalt sprog til vores rejsearrangører. Derfor taler du minimum et skandinavisk sprog flydende og forstår de øvrige, og så er du god til engelsk. Du har enten gennemført en ungdomsuddannelse (STX, HHX, HF m.fl.) eller har 2 års erfaring fra servicebranchen (luftfart er ikke et krav) – gerne som guide, receptionist i hotel- og restaurationsbranchen, administrativ i rejsebranchen, butiksassistent, social og sundhedsassistent eller lignende.

Diskrete tatoveringer på arme og ben er tilladt når uniform bæres.

Sådan bliver du uddannet som Cabin Crew i Jettime:

Vi sørger for din uddannelse, som foregår i vores træningsafdeling i Kastrup, hvor vi byder på frokost på kursusdagene. Hvis du er bosat i Jylland, sørger vi for hotelophold i løbet af uddannelsen, ligesom vi betaler en togbillet fra en af de større byer i Jylland til København tur-retur. Uddannelsen er gratis, varer 4 uger og ved bestået uddannelsesforløb, modtager du bonus svarende til én fuld månedsløn som Cabin Attendant.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen, som du skal bestå, for at vi kan tilbyde dig ansættelse i Jettime – og give dig dine ”vinger”. Uddannelsen giver dig kompetencer indenfor bl.a. safety træning, teknisk flykundskab, førstehjælp, samarbejde og salgs – og servicetræning.

Lyder jobbet som Cabin Crew i Jettime som noget for dig? Så skynd dig gå ind på vores hjemmeside eller brug ansøg via linket herunder, hvor du sender dit CV og din ansøgning. Vi bliver ved ansøgningen bedt om også at uploade en kort video af dig selv, hvor du svarer på, hvorfor du kan blive en rigtig ’Jettimer’.

Når vi har gennemgået ansøgningerne, så kommer vi tilbage til dig med en dato for Assessment/interview. Vi holder løbende assesments og vi starter Cabin Crew uddannelser i starten af i april og maj 2023.

Har du spørgsmål, så stil dem gerne på mail til crewservice@jet-time.dk

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning!

ANSØG HER

Udløber: 14.04.2023