(DK) Direktør til Skandinaviens største skirejsebureau

Er du klar til at sætte dit aftryk på Skandinaviens største skirejsebureau? Skinetworks søger en dynamisk og erfaren direktør, der er klar til at lede bureauet fremadrettet og sikre, at vi fortsat er branchens førende aktør.

Skinetworks består af de velkendte brands Danski, Nortlander og Slopetrotter, og sælger rejser i både Danmark og Sverige. Vi er stolte over, at vi hvert år sender mere end 50.000 gæster afsted på uforglemmelige skirejser til Østrig, Frankrig og Italien. Som vores nye direktør bliver du helt central i forhold til videreudvikle og udbygge denne succes.

Vi er en del af Travelheart Family, der er den største danskejede rejsekoncern i Skandinavien, og hvert år sender vi i alt mere end 250.000 gæster afsted på ferie i vores 15 forskellige rejsebureauer.

Om jobbet:

Din fornemste opgave bliver at gå forrest og sikre den daglige ledelse af bureauet. Som direktør vil du have det overordnede ansvar for Skinetworks. Du vil lede et team på ca. 30 fastansatte medarbejdere samt omkring 100 sæsonansatte rejseguider.

Vores nye direktør vil referere til bestyrelsesformand Mads Bygballe og indgå i tæt samarbejde med ham og den øvrige bestyrelse for Skinetworks. Skinetworks nuværende direktør Martin Aadal er stadig en del af Travelheart Family og vil derfor være til stede og sikre en glidende overgang i forbindelse med opstarten.

Ansvarsområder:

 • Ledelse og udvikling: Vi søger en leder, der går forrest, er synlig for teamet, og som kan inspirere og udvikle medarbejderne til at yde deres bedste. Alt sammen i tæt samspil med bureauets stærke ledergruppe, som består af 4 medlemmer
 • Salg og omkostningskontrol: En af dine primære opgaver vil være at sikre og øge salget, sikre effektiv afvikling af rejser samt stram styring af omkostninger – alt sammen for at optimere bureauets rentabilitet
 • Gæstetilfredshed: Vi lever af glade gæster og det bliver din opgave at sikre, at vi fortsat leverer et fantastisk produkt samt videreudvikler det med nye ideer og koncepter
 • Strategiudvikling: Du vil sammen med resten af ledergruppen være ansvarlige for udvikling af strategiplaner og efterfølgende eksekvering

Kvalifikationer:

 • Solid ledelseserfaring, gerne fra rejse- eller turistbranchen.
 • Demonstreret evne til at drive salg og effektivisere processer.
 • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner.
 • Evnen til at være en synlig og inspirerende leder for både fastansatte og guider
 • En strategisk tankegang med evnen til at arbejde proaktivt og selvstændigt
 • Du skal være bosat i nærheden af vores kontor på Vesterbro i København, da stillingen kræver daglig tilstedeværelse.

Vi tilbyder:

 • En nøglerolle i en dynamisk og voksende virksomhed, hvor du virkelig kan gøre en forskel.
 • Mulighed for at arbejde med et passioneret team, der elsker skirejser lige så meget som du gør.
 • Konkurrencedygtig lønpakke, der matcher dine kvalifikationer og erfaringer.
 • Attraktive medarbejderfordele
 • Et energisk arbejdsmiljø beliggende i hjertet af København.

Ansøgning:

Vi afholder samtaler løbende, så vi opfordrer derfor til, at du hurtigst muligt sender din ansøgning via linket herunder.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Direktør Martin Aadal på telefon 2030 8214.

Vi glæder os til at høre fra dig!

ANSØG HER

Om os:

Travelheart Family består af solrejsebureauerne Primo Tours, Bravo Tours, Århus Charter, SunCharter og Amisol. Derudover ejer gruppen Skinetworks, der udbyder skirejser i bureauerne Danski, Slopetrotter og Nortlander. Samtidig indgår skirejsebureauet SnowTours også i i gruppen. I specielrejsebureauerne USA tours, DANexplore, Unique Travel og Top Tours tilbydes skræddersyede rejser til oversøiske destinationer. Koncernen er desuden hovedaktionær i flyselskabet Airseven, og driver egne hoteller under navnet Heart Hotels. I selskabet Tourpaq udvikler og leverer man software-løsninger til rejsebranchen.

Hovedaktionærer i Travelheart Family er stifter og CEO Bjarke Hansen.

Se mere på www.travelheartfamily.com

Udløber: 02.06.2024