(DK) Duty Officer til Operations Control Centre

Operations Control Centre (OCC) er bemandet alle årets dage, 24 timer i døgnet. OCC er ansvarlig for koordinering af den daglige flyoperation. Her overvåges og håndteres afviklingen af Sunclass Airlines’ flytrafik, hvilket blandt andet indebærer samarbejde med handling agenter, rejsearrangører og andre samarbejdspartnere. Det er en afdeling hvor tingene går stærkt, og hvor du konstant vil møde nye og spændende udfordringer.

Sunclass Airlines’ flyflåde består i dag af 11 fly, og 4 nye forventes leveret i løbet af det næste år.

Om stillingen

Arbejdet vil bestå af løbende kontrol og opfølgning af flyoperationer, herunder håndtering af pludseligt opståede situationer i forhold til flydisponering, handling og vores crew, som består af vores i alt 800 piloter og kabinepersonale ombord på vores fly. Dette kræver, at du kan træffe hurtige beslutninger i situationer, hvor mange faktorer spiller ind – heriblandt økonomi, flysikkerhed og vores gæsters oplevelse. Du vil også arbejde med disponering og optimering af vores crew, herunder hotelovernatninger og transport for perioder, der strækker sig op til 7 uger frem i tiden. Her vil du arbejde tæt sammen med dine kollegaer i planlægningsafdelingen, samt andre administrative kollegaer, der har ansvar for langtidsplanlægning.

Vi udvikler hele tiden vores organisation, så du skal også have lyst til at være en del af denne spændende proces for at sikre, at vi altid er omstillingsparate i en dynamisk branche.

Om dig

Vi søger dig, som har stærk erfaring indenfor luftfart. Du er struktureret, systematisk og forstår vigtigheden af, at vi alle arbejder mod samme mål. Samarbejde og kommunikation er derfor nøgleord for dig.

Vi ønsker, at du har følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med disponering og optimering af trafik eller anden drift
  • Behersker engelsk i skrift og tale
  • Forstår de skandinaviske sprog – du taler mindst ét af disse flydende
  • Høj IT-forståelse – du er vant til digitale værktøjer og processer

Det er også en fordel, hvis du:

  • Har erfaring med vagtplanlægning
  • Har licens som flyveklarerer
  • Har kendskab til skandinavisk luftfartslov, herunder EASA FTL regulations
  • Har erfaring med flightplanning-systemet FlightKeys eller lignende
  • Har erfaring med RAIDO, vores planlægningssystem

Du er fleksibel, har en høj stresstærskel og stiller gerne op, når det brænder på. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og besidder god analytisk sans og overblik. Du er desuden løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt med flere forskellige arbejdsopgaver.

Vi tilbyder

Det skal være sjovt og udviklende at arbejde hos Sunclass Airlines. Derfor vil du opleve en arbejdsplads med stor viden, engagerede kollegaer og en uhøjtidelig omgangstone, hvor der er plads til forskelligheder og et godt grin. Du vil arbejde i en dynamisk og alsidig afdeling med en god atmosfære, hvor du vil være delagtig i at drive det daglige arbejde videre med konstante forbedringer og udvikling af vores processer.

Vi tilbyder desuden en række personalegoder som sundhedsforsikring, kantineordning og personalerabat på rejser. Vores kontor er placeret i Københavns Lufthavn Syd i Dragør med gratis parkering og bus lige udenfor døren.

Øvrigt

Stillingen er en fast fuldtidsansættelse, og arbejdstiden er fast skiftehold fordelt over alle årets dage og alle døgnets timer med fast plads i Københavns Lufthavn Syd. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023. Vi holder samtaler løbende, så søg gerne snarest muligt.

Kontaktperson: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Operations Control Centre, Christoph Stakston på mail: cst@sunclass.dk.

Da du vil blive ansat i et luftfartsselskab og skal have adgang til lufthavnens område, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

ANSØG HER

Om Sunclass Airlines

En arbejdsplads med stor viden, højt tempo og en drivkraft til konstant at bidrage til at forbedre vores virksomhed. En virksomhed, hvor vi har det sjovt og holder af hinanden med visionen at være ”the leading holiday company dedicated to well-being”.

Sunclass Airlines indgår i den nordiske rejsekoncern, Nordic Leisure Travel Group (NLTG), som består af rejsearrangørerne Spies i Danmark, Ving og Globetrotter i Sverige, Ving i Norge, Tjäreborg i Finland og hotelselskabet Resorts & Hotels. Sunclass Airlines flyver størstedelen af rejsekoncernens gæster til vores charterrejsemål og har ca. 1 mio. passagerer om året.

Læs mere om os på www.sunclassairlines.dk

Udløber: 05.02.2023