(DK) Flight Coordinator til Jettimes Operations Control Center (OCC)

Er du en skarp analytiker, der ser systemer, mønstre og muligheder samt ved hvordan man filer en ATC-flyveplan – og har du en naturlig trang til at optimere, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Som Flight Coordinator i Jettime indgår du i OCC-teamet, som udgør kernen i vores operation. Vi vokser fortsat og skal derfor bruge dig til at disponere vores fly og Flyveplaner.

Vores OCC ligger på vores hovedkontor på Amager Strandvej i Kastrup og er bemandet 24 timer i døgnet alle årets dage, så du skal være indstillet på at dine vagter kan ligge både på helligdage, i weekender og om natten. Vi arbejder primært i vagter af 12 timer, og kompenseres for weekend/nat sogne helligdage med et reduceret antal arbejdsdage derfor giver dette ca. 11 vagter om måneden.

OCC er ansvarlig for at vi i Jettime afvikler vores daglige trafikprogram på en sikker og økonomisk effektiv måde. I vores afdeling kan tingene gå stærkt du skal kunne lide at blive udfordret og udvikle dig på både din faglighed og erfaring.

Dine primære arbejdsopgaver for stillingen som Flight Coordinator er:

 • Trafikafvikling og Flight planning
 • Kontakt til vores agenter og leverandører i udlandet
 • Koordinering af ACMI og AD HOC flyvninger

Hvem er du?

Du har erfaring indenfor disponering, koordinering, erfaring indenfor luftfart, kommer fra en lignende stilling, er udannet flight dispacher eller pilot.

Vi sidder to på vagt og vi hjælper hinanden på tværs af opgaver når det går stærkt, derfor er samarbejde, kommunikation og fleksibilitet meget vigtigt i vores afdeling.

Hvis du desuden kan svare ’ja’ til nedenstående, så hører vi gerne fra dig:

 • Flight planning og CTOT kender alle da til.
 • Du ved hvad ”CAVOK” rent faktisk betyder.
 • MEL release, kan man det?

De personlige og faglige kompetencer, som sikrer dig succes i jobbet er, at du:

 • Taler, læser og forstår engelsk og et af de skandinaviske sprog på professionelt niveau
 • Overholder lovgivning og sikkerhedsbestemmelser gældende inden for området
 • Analyserer data og ser sammenhænge i information
 • Tager ansvar for at igangsætte relevante aktiviteter
 • Arbejder produktivt i et travlt miljø – og med godt humør
 • Er struktureret, kreativ og har lyst til at indgå i teamwork
 • Lytter, konsulterer og går i dialog med dine kolleger

At være ombord hos Jettime…

Betyder, at du er en del af en virksomhed med dedikerede og dynamiske kolleger. Vi tager vores værdier alvorligt og betragter tillid og respekt som fundamentet for en god forretning og for vores kultur. Vi forventer at du på en konstruktiv og positiv måde udfordrer status quo, så du bidrager til både din egen og vores fælles udvikling.

Sådan kommer du videre:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte OCC Supervisor, Thomas Korgaard Madsen, på mail tkm@jettime.com eller Flight Operations Manager, Nikolaj Sonne, på mail nin@jettime.com

Vi gennemgår ansøgninger løbende, så du kan med fordel søge straks og dog senest den 21. juli 2024. Vi håber at besætte stillingerne hurtigt, men venter gerne på dig, hvis du er den helt rette.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

ANSØG HER

Jettime a/s er et uafhængigt privatejet nordisk flyselskab, der blev etableret i juni 2020. Jettime flyver nordboere til og fra deres feriedestination på vegne af de førende rejsearrangører i Norden, herunder TUI, Bravo Tours, Spies, Ving, m.fl. Jettime har ca.500 ansatte med base i København, Billund, Arlanda og Helsinki og opererer 11 passagerfly af typen Boeing 737 NG, der vedligeholdes af selskabets egen tekniske afdeling.

Udløber: 21.07.2024