(DK) ForeFlight søger Pilot supportere

Jobbet
ForeFlight er et ledende amerikansk firma indenfor Apple produkter til piloter, der lever og ånder for at bygge fantastiske apps for piloter, der både gør det sjovt, nemt og sikkert at flyve. Vi er i gang med at etablere en pilot support afdeling i Odense, og søger derfor dygtige supportere, der vil være med til at sikre, at vores kunder får en ypperlig support oplevelse.

Som supporter indgår du i et team der skal hjælpe kunder, primært via mail- og telefonbesvarelser, når de henvender sig vedrørende vores pilot app. Du indgår i et team der dækker hele EMEA, og arbejder tæt sammen med et tilsvarende team i USA som dækker Americas. Du vil sammen med teamet betjene kunder over hele verden.

Stillingerne er placeret i vores kontor på Odense havn. Der er tale om fuldtidsstillinger, og man skal være indstillet på at blive del i en vagtordning. Hvis du er pilot, eller har en anden relevant viden om flyvning / flyveplanlægning, så er det et stort plus. Det er også en fordel hvis du har god til IT, er Apple superbruger og/eller ved noget om fly tilbehør og avionics.

Om dig
Du brænder for god kundesupport og er altid frisk på at tale med nye mennesker der oplever problemer, som du kan løse. Du skal i høj grad være selvkørende og være god til at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Det er vigtigt at du er god til sprog – særlig at du er dygtig til skriftlig kommunikation, har gode kommunikationsegenskaber og en lyst og evne til at lære nye ting hurtigt.

Fagligt
For os er det vigtigste, at du er skarp og kan sætte dig ind i kundens sted og hjælpe med at løse problemet. Det er en fordel hvis du har viden om flyvning, har kendskab til hvordan Apple produkter fungere og er god til at navigere rundt i en applikation.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • E-mail og telefon support vedrørende henvendelser fra kunder omkring fejl, ønsker og øvrig assistance
  • Være/blive domæne ekspert og super bruger af vores pilot app, og hjælpe øvrigt personale med vidensdeling
  • Test og intern kvalitetskontrol af applikationen
  • Deltagelse på luftfartsevents og -messer

Du vil komme igennem en grundig læringsfase og altid have flinke kollegaer, der står klar til at hjælpe.

Vi tilbyder
ForeFlight dyrker innovation og kvalitet, hvilket kommer til udtryk i vores højt respekterede produkter. Vi er en ung virksomhed placeret centralt i smukke omgivelser på Odense Havn. Vi værdsætter at have det sjovt mens vi arbejder, og vægter et godt arbejdsmiljø højt. Jobbet er udfordrende og foregår i en flad organisation hvor der er kort vej fra idé til handling.

Om ForeFlight, LLC
ForeFlight udvikler den bedst sælgende iPad og iPhone app til private og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart. Vi har kunder i alle dele af verden, og vores software gør en forskel både i det daglige samt når nøden er størst, som under den nylige oversvømmelse i Houston. Vi har været i App Store siden dag 1, og er en af de bedst sælgende apps i App Store. Vi er kendte for vores exceptionelle UX og vores prisvindende software er højt respekteret indenfor hele luftfartsindustrien.

Ansøg
Kunne du tænke dig at komme og hjælpe os med at blive endnu bedre? Så send din ansøgning som PDF vedhæftet karakterer fra den seneste uddannelse. Send ansøgningen til emea-hr@foreflight.com. Venligst skriv i ansøgningen hvor du har set opslaget. Har du spørgsmålet til jobbet, kan du kontakte Teamlead Kerrin Boelmann på telefon 53 38 60 46.

Ansøgningsfrist                Løbende – men dog senest 31. juli 2021

Tiltrædelse                         Hurtigst muligt

Arbejdstid                           37 timer om ugen

Arbejdssted                        Odense

Læs mere om os på www.foreflight.com

Udløber: 31.07.2021