(DK) Grafiker – Aller Leisure A/S København

Er du en kreativ ildsjæl med et skarpt blik for detaljerne i det grafiske arbejde? Mestrer du både offline og online? Og er du vild med lave inspirerende og fængende materialer til rejsebranchen? Så hører vi meget gerne fra dig!

Vi søger en dygtig grafiker med øje for virkningsfuld brand- og rejsekommunikation, men som også kan lide at arbejde med web.

Du bliver en del af en større og fælles marketingfunktion med mange specialister inden for SEM/SEO/SoMe, marketing automation, tekstforfattere og grafikere. Fagligheden og samarbejdet på tværs er i top, og du har rig mulighed for at udvikle dig.

Sammen med teamet og de enkelte rejseselskaber vil du være med til at eksekvere rejseselskabernes strategi og sikre, at deres DNA lever og fortsat udvikler sig i takt med tiden, og kundernes behov og rejsedrømme.

Dine arbejdsopgaver

Opgaverne er mangeartede og spænder lige fra produktion af rejsekataloger, dagsbladsannoncer og billedbehandling til digitale produktioner som f.eks. oprettelse af rejser, digitale bannere og videoer, hvis du har erfaring med det.

Vi stiller store krav til kvaliteten af vores produkter, så det er vigtigt, du er grundig og brænder for, at få det helt rigtige udtryk og eksekvering frem i kommunikationen, så læseren bliver indfanget af budskabet og får lyst til at involvere sig yderligere.

Dine kvalifikationer

Som den ideelle kandidat kan du nikke genkendende til følgende kvalifikationskrav:

  • Rutineret bruger af Adobe pakken og især InDesign, Photoshop og Illustrator
  • Har en relevant grafisk uddannelse
  • Sætter en ære i at levere et produkt af høj kvalitet
  • Kan arbejde effektivt og fokuseret
  • Er kreativ og evner at indfange de centrale budskaber og øjeblikke
  • Erfaring inden fra rejsebranchen vil være et plus, men intet krav

Du kommer til at referere til Aller Leisures CMO, og for at du kommer tæt på og sikrer, at du får et godt netværk hos de forskellige rejseselskaber, vil der være dage, hvor du besøger disse rundt om i landet.

Om Aller Leisure gruppen

Aller Leisure blev etableret i 2013 og er i dag moderselskab for Nyhavn Rejser, Kulturrejser Europa, Gislev Rejser, Nilles Rejser, Stjernegaard Rejser, ZEN Luxury Travels og Aller Travel.

Rejsebureauerne er kendetegnet ved en stærk organisation, der har specialiseret sig i at skabe unikke rejsebrands og enestående rejseoplevelser for kunderne. Marketingafdelingen, hvor du skal arbejde, holder til ved siden af Østerport Station sammen med alle de sjællandske rejsebureauer.

Interesseret?

Ønsker du at vide mere om jobbet, skal du kontakte Helle Schjødt-Bruhn, CMO Aller Leisure på
e-mail: hsb@allerleisure.com eller på mobil 2363 6037.

Sidste ansøgningsfrist er den 22. august 2022. Samtaler foretages løbende. Send din ansøgning til
e-mail: job@allerleisure.com.

Udløber: 22.08.2022