(DK) Gruppesælger søges

Primo Tours koncernen er i vækst, og har du lyst til at komme med på en spændende rejse og blive en del af et team, der har fuld fokus på at give vores gæster en uovertruffen ferieoplevelse, så er du måske vores nye kollega. Til vores charterbrands Primo Tours, Århus Charter og SunCharter søger vi en gruppesælger til varetagelse af eksisterende grupper samt proaktivt opsøgende salg af nye grupper.

Du kommer til at indgå i et team af dedikerede medarbejdere, der brænder for at være branchens bedste. Det er naturligt for dig at tage ansvar og være proaktiv, da det er vigtigt for os at finde en kollega, der arbejder selvstændigt og ikke er bange for nye udfordringer. Du vil i det daglige have en selvstændig rolle med egen kundeportefølje, men samtidig arbejde tæt sammen med den øvrige salgsafdeling og referere til salgschefen.

Du må forvente en travl hverdag, hvor der ikke findes to dage der er ens, derfor er det vigtigt, at du er fleksibel og omstillingsparat. Det er vigtigt for os at finde en kollega, som brænder for den gode købsoplevelse med stor lyst til at rådgive vores gæster frem til det endelige salg.

Du kan blive vores nye kollega, hvis du:

 • Har erfaring med salg af grupperejser eller anden erfaring fra rejsebranchen, dette er en klar fordel men ikke et krav
 • Brænder for at yde god service, og evner at kunne smile både i telefonen og på skrift
 • Motiveres i et målbaseret miljø og trives i en hektisk og omskiftelig hverdag
 • Kan arbejde selvstændigt og selv prioritere den daglige arbejdstid og processen fra de indledende dialoger til det endelige salg og efterbehandlingen på gruppesalget
 • Er omstillingsparat og klar på ad-hoc opgaver, når der opstår uforudsigelige opgaver

Vi forestiller os, at du:

 • Har tidligere erfaring med salg og relations opbygning
 • Er opdateret på tidens trends og formår at omsætte det i opsøgende gruppesalg
 • Er udadvendt og evner at skabe gode relationer til såvel nye som eksisterende samarbejdspartnere
 • Arbejder struktureret og formår at holde mange processer i gang samtidigt
 • Kan arbejde selvstændigt og selv prioritere de mangeartede opgaver, der dagligt opstår
 • Har gode kommunikationsevner i både tale og på skrift. Trives med at præsentere rejsemuligheder for beslutningstagere eller gruppeledere og for større forsamlinger
 • Har forretningsforståelse og formår at sætte dig i modtagerens sted

Vi tilbyder

Et dynamisk miljø hvor der lægges vægt på at den enkelte medarbejder tager ansvar i forhold til rolle og kompetencer. Således er der en fri og omgængelig omgangstone, som ligeledes beskriver det miljø der er i virksomheden, hvor glæde og de gode oplevelser både for gæster og kollegaer er i højsædet. Vi er i charterafdelingen en lille og flad organisation med ca. 20 ansatte, fordelt på vores charter-kontorer i Ringkøbing og Aarhus.

Hvem er vi?

Vi er et team af ferieglade rejsenørder, der har fokus på at udvikle unikke ferieoplevelser for vores gæster, hvor service har højeste prioritet. Alle medarbejdere hos Primo Tours koncernen hjælper til i salget, uanset hvor man sidder i organisationen. Virksomheden bærer præg af, at vi stadig er en “iværksætter”virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det er derfor vigtigt, at du trives godt her i. Vi har et uformelt arbejdsklima, hvor alle arbejder sammen på kryds og tværs af organisationen.

Primo Tours koncernen består af følgende brands, som alle har egen DNA og målgruppefokus: Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, VERDN, Nortlander, DanSki, Slopetrotter, DANexplore, USA Tours, Unique Travel, flyselskabet Airseven samt vores egen bookingplatform Tourpaq. Samlet sender vi årligt flere end 200.000 glade gæster på ferie. Vi har kontorer i Ringkøbing, Aarhus, Randers, Gislinge, Roskilde og København. Jobbet som gruppesælger er med henblik på vores tre charterbrands, som årligt sender ca. 80.000 gæster til primært Middelhavet.

Praktisk information:

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt – men vi venter gerne på den rette kandidat. Vi indkalder løbende til personlige samtaler, og ansætter når det rigtige match er fundet.

Stillingen som gruppesælger er fuldtid, og hovedarbejdsstedet vil være på vores Primo Tours kontor i flotte rammer i Ringkøbing, eller også med placering på Århus Charter´s kontor i skønne omgivelser ved Marselisborg lystbådehavn. Jobbet vil indebære en stor grad af besøg hos gruppeledere og andre beslutningstagere, hvorfor egen bil er et krav.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte salgschef Kjeld Gadegaard på tlf. 22 68 18 57.

Send snarest muligt din ansøgning og CV til job@primotours.dk – skriv ’Gruppesælger’ i emnelinjen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

KLIK HER for printvenlig version af jobopslaget

Læs mere om os på vores respektive hjemmesider:

PRIMOTOURS.DK

AARHUSCHARTER.DK

SUNCHARTER.DK

Udløber: 28.05.2022