(DK) Head of Operations Erhvervsgrupperejser & Events

 

Er du en dygtig leder med passion for projektledelse? Har du evnen til at motivere et team til fortsat succes? Så er dette din mulighed for at træde ind i rollen som Head of Operations hos et af branchens førende bureauer inden for erhvervsgrupperejser og events.

Hvem er Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser & Alive

Vi er et dynamisk og ambitiøst rejse- og eventbureau, dedikeret til at skabe unikke oplevelser inden for oplevelsesøkonomi til alle typer af kunder. Vi har samlet et erfarent TEAM af dedikerede specialister indenfor erhvervsrejser og event.

Vores kontor er på Østerbro, lige ved Østerport Station, hvor vi er en del af et attraktivt hus med mange forskellige rejseselskaber i samme ejerkreds.

Jobbeskrivelse

Med reference til vores CEO for Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser & Alive, søger vi en ambitiøs, passioneret og dedikeret leder som vil stå i spidsen for at lede og motivere vores erfarne team af projektledere og koordinatorer.

For at få succes i jobbet skal du være en stærk relations skaber, som både kan opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer for at fastholde og sikre en høj kundetilfredshed.

Vi arbejder målrettet efter fastlagte budgetter, og for at sikre en effektiv og god forretning er der et konstant omkostningsfokus. Samtidig vil der være en løbende rapportering og dialog om teamets performance og resultater for at sikre kontinuerlig forbedring.

Som spillende træner vil du også bidrage til egen produktionen af erhvervsgrupper, hvor vi konstant arbejde med at udvikle og forbedre vores rejse produkter og processer.
Jobbet kræver en person, som kan navigere, håndtere og have det fulde overblik over alle projekter.
Det betyder at ledelse, kommunikation og samarbejde er nøglen til succes i dette job, og at der arbejdes 100 % fokuseret på at skabe resultater gennem andre.

I rejsebranchen op oplevelsesindustrien kan arbejdet i perioder være sæsonbetonet, der arbejdes med korte deadlines, uforudsete udfordringer, og dermed er hverdagen en blanding af rutineopgaver og sidste-øjebliks-ændringer. Det kræver at du kan holde hovedet koldt, og træffe de nødvendige beslutninger, også når tingene går stærkt.

Alt sammen foregår i tæt sammen med teamet og et passioneret, engageret og dedikeret ledelses team.

Din profil, baggrund og erfaring

Vi forventer du har mindst 3 års erfaring inden for rejsebranchen, eller oplevelsesindustrien.

Den ideelle kandidat har ekstraordinære ledelseskompetencer og er en empatisk leder som evner at lytte og inspirere sit team, og som er bevist om værdien af at skabe resultater gennem og sammen med andre.

Din forståelse for erhvervsgrupperejser, markeds tendenser og kundernes behov er vigtig, og kommer du med et internationalt netværk er det en klar fordel. Du har erfaring med budgettering og forretningsudvikling, og evner at håndterer flere projekter på samme tid.

Din tilgang er struktureret, målrettet, og du næres af at arbejde i et tempofyldt miljø, hvor vi forventer at du tager ejerskab, går forrest og skaber overblik for teamet.

Vi forventer, at du har stærke IT-kompetencer, herunder superbruger i MS Office, og det er en fordel hvis du har arbejdet med relevante projektstyringssystemer o. lign.

Sidst men ikke mindst er dine mundtlige og skriftlige kommunikationsevner i top, og du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk.

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder en ledende rolle i en ambitiøs og voksende virksomhed, i et dynamisk arbejdsmiljø som er præget af dedikerede, passionerede og engagerede og kollegaer.

Du vil arbejde med spændende projekter hvor du vil få mulighed for at udvide dit professionelle netværk gennem rejser, og hvor du er med til at sætte præg på kundernes rejser og oplevelser.

Her er gode muligheder for personlig og professionel udvikling, blandt andet gennem sparring og support fra en innovativ og fremadsynet ledelse.

Vi har byens bedste frokostordning, og tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med pension og sundhedsforsikring m.m.

Interesseret?

Har du har passionen og erfaringen, der skal til for at tage vores team til nye højder, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi rekrutterer løbende, idet stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte CEO, Jonas Oddermose på tlf. +45 6065 8001.

 

ANSØG HER

 

Udløber: 01.03.2024