(DK) Hoteldirektør, Hotel SP34

WE DON’T DO ORDINARY! Ja… det er faktisk sådan vi arbejder bedst! Har du det lige sådan? Og er du passioneret for at drive anderledes hoteller med omtanke? Så kunne vi godt være et godt match.

Med 4 boutique hoteller og et design hostel er Brøchner Hotels en hotelkæde, der altid er i udvikling. Og vores prisvindende Hotel SP34 er ingen undtagelse. Netop kåret som Nordeuropas bedste hotel og 6. bedste hotel i verden til Condé Nast Travelers 2021 READERS ‘CHOICE AWARD, er Hotel SP34 noget helt særligt. Med sin beliggenhed i latinerkvarteret i indre by og et unikt design er Hotel SP34 et cool design hotel der aldrig står stille – og så rummer det ovenikøbet de mest passionerede, ansvarlige og omsorgsfulde kollegaer.

Lyder det som et sted for dig? Så søger vi et bad-ass operationelt talent, med world-class service skills og en hands-on tilgang til ledelse.

Og med lidt færre buzzwords: en Hoteldirektør til Hotel SP34!

WHAT YOU’LL DO
Som Hoteldirektør på Hotel SP34 vil du få det operationelle og ledelsesmæssige ansvar for hotellet. Du er ansvarlig for at sikre opnåelse af hotellets performancemål, gæstetilfredshed, og har et tårnhøjt serviceniveau blandt gæster, partnere og kollegaer. Samtidigt vil du gennem inspiration, skæve tankegange, store smil og kreative løsninger sikre, at Hotel SP34 fortsat er gæsternes foretrukne hotel, virksomhedernes go-to-place, når møderne skal afvikles og københavnernes andet hjem.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil spænde bredt, og bl.a. inkludere:

  • Ansvar for den daglige drift, vidensdeling og optimering af forretningsgange
  • Udarbejdelse af budgetter, forecasting og strategiske mål for hotellet, samt ugentlig ledelsesrapportering og performancemålinger
  • Skabelse og eksekvering af events, som tiltrækker københavnerne, såvel som egne gæster
  • Skabe forankring i lokalområde, ved at være lokalområdets Local Hero
  • Personaleledelse, rekruttering, samtaler, arbejdsmiljø, sparring og kompetenceudvikling.

WHAT WE’RE LOOKING FOR
Stillingen kræver en udpræget forretningsforståelse og passion for at levere et professionelt og personligt værtskab.

Du har erfaring fra en lignende stilling og er en udpræget service- og driftsorienteret person, som ikke er bange for at rulle ærmerne op og hjælpe dit team, hvor det er nødvendigt. Dvs. du har en hands-on tilgang til ledelse og performance, har en smilende og energisk personlighed, som skinner igennem i alt hvad du gør.

Det falder dig naturligt at lede ved eksempel og derigennem skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du selv og dine medarbejdere formår at være den bedste udgave af sig selv.

Vi tror på, at du ikke er skabt til at sidde stille, altid har det forkromede overblik på hotellet og er til stede når behovet er der, uagtet om det er morgen, dag eller aften, hverdag, weekend eller helligdag.

WHAT’S IN IT FOR YOU
Du træder ind i en verden af lækkert design, servicemindede kollegaer, fart over feltet, skønne gæster, høj performance og et knivskarpt brand.

Vi tilbyder et dynamisk og levende arbejdsmiljø, løn efter kvalifikationer og en række attraktive personalegoder.

Du vil indgå i vores operative ledelsesteam på tværs af alle vores hoteller og vores hostel, sammen med de andre direktører, og vil referere til COO Johan Åséll.

Vi ønsker stillingen besat start februar 2022, hvorfor vi gennemgår de indkomne ansøgninger løbende og planlægger samtaler i december.

WHAT IT TAKES

 

Ansøgningsfrist: 05-12-2021
Arbejdssted: Hotel SP34, København
Arbejdstid: Fuldtid

Startdato: 01-02-2022

Spørgsmål om jobbet:
Johan Åséll, Chief Operating Officer
johan@brochner-hotels.dk

ANSØG

 

DETALJER

Det prisvindende 4stjernet boutique hotel Hotel SP34 ligger i hjertet af Københavns latinerkvarter – tæt på alt. Hotel SP34 er kendt for cool og nordisk design, som gæster bliver mødt af som det første, når de træder ind i lobbybaren, er i elevatoren, på gangene eller opholder sig på de unikke værelser og suiter med udsigt til hyggelige gårde og byens tage og tårne. Hotel SP34 byder, som alle Brøchners boutique hoteller, også københavnerne indenfor og derfor er der hver uge både musik-, kunst- og vinevents.

Om hotellet:
118 værelser og suiter
Privat biograf
Møde- og konferencefaciliteter
Chambre
Terrasse
Lobbybar
Danmarks største udvalg af portvin
3 restauranter

 

Brøchner Hotels er nordens førende boutique hotelkæde med luksuriøse boutique hoteller i København og BOOK1 Design Hostel i Aarhus. Med udtrykket ‘We don’t do ordinary’ sætter Brøchner Hotels scenen for ekstraordinære gæsteoplevelser.
Unikke bygninger, arkitektur og design er centrale elementer. Hotellernes lokationer tæller blandt andet ikoniske Carlsberg bryggeribygninger og en tidligere bank. Hvert sted har sit eget unikke særpræg og relation til det lokale område, men signaturer som ‘Good Morning. It’s Organic’, Brøchner Premium og Wine Hour forbinder boutique hotellerne på tværs.
Brøchner Hotels og de individuelle boutique hoteller har vundet international anerkendelse fra Wallpaper*, Condé Nast Traveler og AHEAD Awards med design- og hotelpriser samt nominering.

Udløber: 05.12.2021