(DK) Inca Tours søger medarbejdere

Billetudsteder i Amadeus

Vores kunder er rejsebureauer i Danmark og Sverige, som har bookinger, der skal udstedes, omskrives eller refunderes. Vi er også helpdesk, og skal hjælpe rejsebureauerne med spørgsmål om bookinger. Vi har derfor en del kontakt med flyselskaber og deres helpdesks. Vi leder efter en erfaren billetudsteder, som kan udstede i Amadeus. Kan du også Sabre er det kun et plus.

Vi forventer at du:

Har erfaring med alle hjørner af udstedelse i Amadeus.
Kan tale med kunder og flyselskaber.
Kan holde hovedet koldt i stressede situationer.
Er holdspiller.

Gruppemedarbejder

Udover at udstede flybilletter, booker vi og håndterer grupper på fly til rejsebureauer. Du skal være vant til at arbejde med grupper i Amadeus og du skal også helst kunne booke i de mange gruppe tools, som flyselskaberne har. Du skal også helst kunne udstede flyene selv i Amadeus.

Vi forventer at du:

Kan booke grupper og forstår regler.
Er grundig og struktureret.
Er kreativ og kan foreslå mere end kunden beder om.
At du kan udstede grupper og hvis ikke, at du har lyst til at lære det.

 

Begge stillinger er fuld tid (37 timer) indenfor vores åbningstid som er mellem 9 og 18 og er på vores kontor i København. Der kan være dage fra 10 til 18 og dage fra 09 til 17. Du må også gerne arbejde hjemme nogle dage efter nærmere aftale.

Vi har et hyggeligt kontor i Løngangsstræde midt i København, hvor vi er 6-7 ansatte. Vi arbejder tæt sammen i et internationalt miljø, med ansatte og kunder fra forskellige lande. Meget foregår på engelsk, og kan du tale svensk, er det kun en fordel. Vi har travlt og stiller krav til hinanden, men vi er gode til at gøre hinanden bedre og hjælper hinanden i dagligdagen.

Du får løn, som matcher dine kvalifikationer og du indgår i vores pensionsordning.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Manager Kasper Mydtskov på kasper@incatours.dk eller på telefon 3145 4222. Ansøgning og CV skal du også sende til kasper@incatours.dk

 

Inca Tours er grundlagt i 1984 i Malmø og har været i Danmark siden 2008. I Danmark er vi udelukkende consolidator og udsteder flybilletter og håndterer grupper til rejsebureauer. Vores kunder er rejsebureauer i Sverige og Danmark, som sælger individuelle pakkerejser, grupperejser eller kun sælger flybilletter. Vi er rejsebureauernes billetkontor.

 

Inca Tours ApS
Løngangsstræde 25, 3.
1468 København K

 

Udløber: 02.06.2022