(DK) Ingeniør til luftfart søges

Brænder du for at være med til at sikre en stabil, sikker og vedvarende luftfart sammen med andre ildsjæle? Har du ingeniørerfaring og en stor interesse for Part-21 og erfaring med styring af luftdygtighed – så er det måske dig, vi søger.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en dygtig, erfaren og engageret ingeniør til Center for luftfart, hvor du primært skal beskæftige dig med Part-21 området. Sammen med ca. 95 engagerede kollegaer skal du være med til at tage hånd om reguleringen af og tilsynet med sikkerheden i den civile luftfart i Danmark.

Din hverdag som luftfartsinspektør
Du vil indgå i et team med 4 dygtige og engagerede kollegaer.

Din rolle i teamet vil være:

  • At arbejde med tilsyn og godkendelser, sagsbehandling af special operationer, dispensationer og tekniske opgaver på avionic-området.
  • At deltage i implementering af fælleseuropæisk og national lovgivning, herunder øvrige internationale regler og standarder.
  • At deltage efter behov og prioritering i internationale arbejdsgrupper.
  • At godkende og gennemføre tilsyn med fremstillingsvirksomheder (POA).

Teamet arbejder selvstændigt med at udvikle egne optimerede arbejdsgange og tilpasse tværfaglige processer med andre områder inden for luftfarten.

Samlet set arbejder vi alle på at være serviceminded, vejlede bedst muligt og på at gøre en positiv forskel for luftfarten.

Da virksomhederne (vores kunder) og kursusudbyderne både er placeret i Danmark og udlandet, må der påregnes begrænset rejseaktivitet.

Hvad forventer vi af dig?
Du har flere års erfaring som ingeniør i en luftfartsorganisation. Du har et solidt kendskab til regelgrundlaget på det europæiske luftfartsområde. Yderligere forventer vi, at du har tekniske kompetencer og interesser inden for avionic. Du er elektronikingeniør med avionic-erfaring, og har konkret kendskab til områder som en AML flymekaniker med B2-rating arbejder med.

Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har et bredt kendskab til kvalitetsstyring og auditering. Du har sans for detaljen, kan arbejde struktureret, holder overblikket og er dygtig til at dokumentere sagsindhold.

Du er og tænker serviceminded, besidder personlig gennemslagskraft og har evnen til at træffe de nødvendige beslutninger samt besidder evnen til at samarbejde på tværs af faggrupper.

Du skal kunne kommunikere positivt og effektivt med mange forskellige mennesker, på mange forskellige niveauer, og have en fornemmelse for, hvordan en moderne ”embedsmand” gør en forskel gennem såvel tilsyn som vejledning.

Lyst, mod, kreativitet og energi er en daglig nødvendighed, når du skal løse opgaverne. Din viden og erfaring skal du kunne omsætte til konkrete resultater, og dermed bidrage til en stabil, sikker og vedvarende luftfart i Danmark.

Hvad kan du forvente af dine kommende kolleger?
Center for Luftfart består bl.a. af flymekanikere, jurister og ingeniører. Vi har en uformel omgangstone og høj fleksibilitet.

Du vil få engagerede kolleger, som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden. Selvom vi har en spændende og til tider udfordrende hverdag, prioriterer vi at fastholde et godt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid og familieliv.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse pr. 1. september 2018 eller hurtigst muligt derefter.

Om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart og havne samt regulering af bygge- og boligområdet. Vi har til huse i Ørestad City, og forventer at flytte til Kalvebod-området primo næste år.

Du kan læse mere om os på www.tbst.dk.

Du kommer til at arbejde sammen med en bred vifte af specialister og generalister.

Styrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset baggrund, til at søge stillingen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos ingeniør Michael Skovgaard Larsen på tlf. 4178 0235, ingeniør Jens Elm Nielsen på tlf. 4178 0450 eller kontorchef Michael Dela på tlf. 7221 8800.

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest onsdag den 1. august 2018.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 32 og 33.

Udløber: 25.07.2018
x

Læs Også

(DK) Nobis Hotel Copenhagen is looking for a receptionist

We are currently looking for a 37hrs full-time receptionist to join our front desk team ...

(DK) Rejseproducent til rundrejser

Drømmer du om at producere indholdsrige rundrejser eller har du allerede erfaringen, så har vi ...

(DK) Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen søger luftfartsinspektør til Security

Er du på udkig efter et udfordrende job, der veksler mellem skrivebordet og tilsyn hos ...

(DK) Planner/dispatcher til JoinJet

  JoinJet er en del af SUN-AIR of Scandinavia A/S. JoinJet arrangerer individuelle ad-hoc charter, ...

Jettime

(DK) Jet Time is recruiting First Officers to Copenhagen Base

We are pleased to announce that Jet Time now opens the recruitment process for a ...

(DK) Koordinator til Hotel Distribution

Arp-Hansens Distributionsafdeling primære opgave er at yde support og vejledning til vores 12 hoteller og ...