(DK) International MICE Sales Manager, Scandic Danmark

VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE INT. MICE SALES MANAGER

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye Int. MICE Sales Manager for Scandic Danmark. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og brænder for salg for for MICE industrien. Og vi ved, at du sætter overliggeren højt og altid går forrest. Du er dygtig til at skabe og vedligeholde relationer og har et stort branchenetværk, både nationalt og international. Du har aldrig nok i dig selv og er til inspiration for alle andre, du arbejder sammen med. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Dine primære opgaver:

 • Kunde- og relationsansvar for danske og internationale PCO’er, DMC’er og Eventbureauer
 • ”Hunte” ny MICE forretning til vores hoteller i hele koncernen
 • Udarbejde og implementere en detaljeret salgs- og aktivitetsplan for segmentet
 • Planlægge, koordinere, og deltage i kundearrangementer og rundvisninger på vores hoteller
 • Løbende udvide relevant kontaktnetværk
 • Udarbejde tilbud på større møder, konferencer og events i tæt samarbejde med Revenue Management, hotellerne og gruppe- og konferenceafdelingerne
 • Ajourføre og udvide kundedata i vores CRM system
 • Forhandle diverse rammeaftaler samt sikre implementering af disse
 • Deltage på messer og salgsture både nationalt og internationalt (40-50 rejsedage årligt)

Hvem er du

 • Du er frem for alt samarbejdsstærk
 • Du er en dygtig og vedholdende sælger med dokumenterede stærke resultater
 • Du har erfaring med opsøgende salg og med implementering af kundeaftaler
 • Du er udpræget hunter og får energi af at lukke god forretning
 • Du har et højt energiniveau og stort gå-på mod
 • Du har viljen til sejr, det er en naturlig del af dig og den driver dig til hver dag at gå den ekstra mil
 • Du har et højt ambitionsniveau på virksomhedens, kundernes og egne vegne
 • Du er en stærk relationsskaber og fremstår sikker i både dit salgsarbejde samt i præsentationer og fremlæggelser

Vi tilbyder

 • At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde
 • Landets bedste kolleger som alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier “be caring”, “be you”, “be a pro” og “be bold”
 • Faglig og personlig udvikling
 • Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
 • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller og en god sundhedsforsikring
 • Tiltrædelse snarest muligt

Vi inviterer løbende til samtaler.

Hos Scandic er der plads til alle. Mangfoldighed og inklusion er en vigtig del af vores kultur. Hver især er vi gode – sammen er vi endnu bedre. Sammen gør vi Scandic til et fantastisk sted at arbejde. Vi ved, at en god arbejdsplads skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vores sammenhold, arbejdsglæde og mangfoldighed gør Scandic til noget helt særligt. Tusind tak til alle vores medarbejdere, som hver dag har omtanke for hinanden og vores gæster. Sammen gør vi Scandic til en arbejdsplads, vi kan være stolte af.

Cecilie Binderup Lange, Director of MICE, Projects & Sport

+45 2859 6902

ANSØG HER

Vi tror på dig

Hos Scandic får du plads til at være dig selv. Vi hylder nemlig forskellighed og har omtanke for den enkelte. Derfor har vi fokus på dig som person og alt det, som gi’r dig energi og lyst til at gøre en forskel.

Vi ved, at du brænder for det, du gør. Derfor lytter vi til dig og sætter pris på din mening, når du har noget på hjerte. For når du er glad og tilfreds, smitter det af på alle os andre. Både på dem, du er tæt på i hverdagen, og på alle vores gæster.

Vi kommer fra hele verden, men taler alligevel samme sprog. Omtanke er omdrejningspunkt for alt, hvad vi si’r og gør. Alle har mulighed for at udvikle sig. Derfor glæder vi os til at se dig vokse og hjælpe dig med at få mere ud livet – både privat og på arbejdet.

Vi ved, at vi gør hinanden gode. Og vi ved, at du bidrager med noget særligt. Vi tror på dig.

Uanset hvad din baggrund er, om du skal til at starte din karriere eller har masser af erfaring, om du har en lang videregående uddannelse eller en praktisk erhvervsuddannelse, har vi sikkert en stilling, der passer til dig.

Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion 2019

Vi kommer fra hele verden. Faktisk har vi medarbejdere med hele 115 forskellige nationaliteter. Men vi taler alligevel samme sprog. Omtanke er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi siger og gør. Det håber vi, at vores gæster kan mærke, hver gang de besøger os i forbindelse med fx arbejde, et møde eller et ferieophold. Vores arbejdsglæde lyser nemlig tit ud af os – ikke mindst i forbindelse med, at vi er blevet kåret som ‘Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’, for andet år i træk.

Glæden bliver heller ikke mindre af, at vi samtidigt har fået en smuk 2. plads på listen over Danmarks bedste store arbejdspladser. Det er to kæmpe anerkendelser, som vi er meget stolte af at modtage. Arbejdsglæde, mangfoldighed og inklusion er nemlig essentielle dele af vores kultur.

Facts

Med 280 hoteller og mere end 10.000 nysgerrige medarbejdere i seks lande arbejder vi i Scandic med en bærende mission ”to create great hotel experiences for the many people”. Denne mission er sammen med vores fire værdier ”be caring”, ”be you”, ”be a pro” og ”be bold”, gennemgående i en særdeles engageret og gæsteorienteret kultur.

Scandic har i dag 28 hoteller i Danmark og er i rivende udvikling på det danske marked.

Hoteller på vej:

· Scandic CPH Strandpark, Københavns Lufthavn, med 357 værelser, åbner 17. maj 2021

· Scandic Nørreport, København, med 100 værelser, åbner 1. november 2021

· Scandic Spectrum, København, med 632 værelser, åbner 1. marts 2022

· Scandic Aarhus Havn, med 500 værelser, åbner i 2024

I forbindelse med vores massive vækst regner vi med at etablere omkring 650 nye danske arbejdspladser til de i forvejen 1400, der er hos Scandic i Danmark i dag. Velkommen med din ansøgning. Vi tror på dig.

 

 

Udløber: 29.05.2021