(DK) Key Account Manager til Gouda Rejseforsikring

Er du en engageret Key Account Manager med et stort drive, der hurtigt kan danne dig et overblik over forretningen og udvikle den fra dag ét? Så er det måske dig vi søger?

Gouda Rejseforsikring 
Gouda Rejseforsikring er Nordens største nicheselskab indenfor rejseforsikring. Vi har eksisteret i Danmark siden 1994. Gouda Rejseforsikrings aktiviteter i Danmark er i 2013 købt af Gjensidige Forsikring. Gouda er siden da fortsat som en integreret del af Gjensidige koncernen.

I Danmark, Sverige og Norge beskæftiger Gouda Rejseforsikring omkring 130 medarbejdere, som alle er specialister i fritids-, rejse- og udstationeringsforsikringer. Kontoret i København fungerer som hovedkontor for selskabets kontorer i de øvrige nordiske lande.

Gouda Rejseforsikring tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til privat- og erhvervskunder. Vi samarbejder med mere end 300 rejsebureauer, der sælger Goudas rejseforsikringer, og det er disse samarbejdspartnere, du som Key Account Manager hovedsageligt skal samarbejde med.

Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.

Key Account Manager
Som Key Account Manager hos Gouda vil du blive en nøglespiller i virksomhedens planlægning, rapportering og styring af salget. Dette vil ske i tæt samarbejde med salgschefen for Privat salg i Danmark, som du også refererer til.

Du skal primært arbejde med en eksisterende portefølje af store og mellemstore samarbejdspartnere. Der er samtidig tale om Goudas største – og overvejende nordiske – kunder, hvor du er ansvarlig for den danske del og har en koordinerende rolle i forhold til den nordiske forretning.
Du skal coache og sparre salgsledere og direktører i, hvordan de kan forbedre forretningen og engagementet, hvorfor erfaring her er helt afgørende.

Som vores Key Account Manager skal du kende alle aftaler, og sammen med nærmeste leder, skal du sikre løbende fokus på salg og rentabilitet. Du får ansvar for, at der udarbejdes planer med alle partnere, der adresserer eventuelt udviklingspotentiale og udfordringer i samarbejdet. For forretningsområder, der ikke opfylder de opstillede mål for indtjening, er det din opgave og dit ansvar at styre mod målopfyldelse gennem dialog og udarbejdelse samt tilpasning af forretningsplanerne.

Ud over ansvar for lønsomhed hos partnerne, skal du stå for styring af pipeline, porteføljepasning og servicelevels.

Der vil være opgaver indenfor opsøgende salg. Dels for at sikre en fremgang for Gouda i partnermarkedet, men også for at udvide Goudas salg og eksponeringsmuligheder i alternative kanaler.

I forbindelse med det løbende relationssalg må du forvente en del planlægning og en vis rejseaktivitet i Danmark og Norden. Der vil også blive tale om arbejde på skæve tidspunkter i forbindelse med kundebesøg, messer, sociale events m.v.

Kandidaten 
Som person er du proaktiv og fleksibel. Du er god til at samarbejde og drive projekter på tværs af forskellige enheder. Du trives i en travl og omskiftelig hverdag med mange deadlines. Du har et godt overblik og er struktureret i dit daglige arbejde. Du er også socialt anlagt og trives med ansvar for mange aktiviteter.

Derudover forventer vi, at du;

  • Har erfaring med salg via partnere
  • I skrift og tale kan relationspleje på både mellem- og højt niveau
  • Er initiativtager til relationsfremmende aktiviteter og sociale events
  • Ikke nødvendigvis har fokus på detaljen, men kan tage del i arbejdsprocessen og holde fokus på gennemførelsen
  • Har forhandlingserfaring. Du skal sidde med ved bordet, når aftaler genforhandles, og det er derfor vigtigt, at du har overblik og kan holde hovedet koldt
  • Du får ansvaret for at coache
  • Er struktureret og mestrer mange opgaver som både kan variere i omfang og kompleksitet
  • Er ganske fleksibel, både i forhold til travle perioder, men også i forbindelse med rejseaktivitet
  • Kan forstå, tale og skrive engelsk, idet mange aftaler er udfærdiget på engelsk

Vi tilbyder et udfordrende job
Du vil få en særdeles spændende stilling i et stærkt fagligt og dynamisk miljø med dygtige og dedikerede kolleger.  Du kan se frem til en meget stor kontaktflade på tværs af organisationen, og du kan forvente en masse udfordringer krydret med mulighederne for selv at præge hverdagen.

Lønnen forhandles på et konkurrencedygtigt niveau og modsvarer naturligvis de opstillede krav.

Ansøgning 
Vi behandler indkomne ansøgninger løbende. Stillingen ønskes besat snarest, hvorfor vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt, og dine data vil ikke blive videregivet.
Har du spørgsmål til annoncen, så kontakt salgschef Pia Kehler, på telefon 27297000 eller
e-mail pia.kehler@gouda.dk

Søg stillingen

Udløber: 23.05.2018
x

Læs Også

(DK) Danish Air Transport Part 145 is looking for Licensed Aircraft Engineers for Billund and Copenhagen

DAT Group is looking for highly motivated and independent candidates with the ability to work ...

(DK) De graa busser søger sælger/producent

Først lidt om os: De graa busser har eksisteret siden 1920 og drives i dag af ...

(DK) BENNS søger rejseekspert til skræddersyede rejser

BENNS Danmark Om os Historien om BENNS begynder i 1963, da Benns Rejser åbnede i ...

Unikke Mødesteder i Nordsjælland

(DK) Netværksleder med sans for møder og marketing

VisitNordsjælland er i udvikling. Det betyder at vi får brug for en ny netværks leder ...

(DK) Hotel Tekniker , Best Western Plus Hotel City Copenhagen

Motiveres du af at få styr på tingene og er du detaljer orienteret? Besidder du ...

(DK) Exiting new job opening for a Part-M Planner in Air Alsie

We are expanding our worldwide activity and are looking for a knowledgeable and energetic Part ...