(DK) Medarbejdere til vores helpdesk for individuelle rejser

Vi søger nye kolleger til fuldtidsstillinger i vores helpdesk for individuelle rejser – og vi har plads både i Valby og i Aarhus.

De 4 vigtigste kvalifikationer er:

 • Erfaring med Amadeus, Galileo, Worldspan eller Sabre.
  Det er fint hvis du kun har arbejdet i et af dem, det giver dig et godt afsæt når du skal lære de andre også. Når det er på plads, tager vi fat i diverse luftfartsselskabers NDC systemer.
 • Lyst til at blive skrap til at gennemskue hvorfor en agent har problemer med at lave en reservation på en given routing de kan se i GDS´en eller i vores agentportal FareWise.dk – inkl. at finde ud af hvor regler/noter kommer fra.
 • Tålmodig nok til at samarbejde målrettet og vedholdende med et luftfartsselskabs helpdesk for at løse et problem for en agent – vi ser både agenter og luftfartsselskaber som vores kunder.
 • Være imødekommende ud over alle grænser.
  I hverdagen agerer vi som vores agenters eget Billetkontor – det gør at berøringsfladen er stor og du får mange nye kolleger i branchen.

Det får du:

 • Stort ansvar og mulighed for at gøre en daglig afgørende forskel for kolleger i rejsebureauerne
 • Uformelle kolleger i Aarhus og i Valby
 • Mulighed for at opbygge et stort netværk hos rejsebureauer og luftfartsselskaber
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Løn efter kvalifikationer

Kan du se dig selv i ovenstående?

Vi afholder løbende samtaler, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt til kim.gerdes@billetkontoret.dk.

Har du lyst til at høre mere, inden du sender ansøgningen, så ring til Kim på tlf. 26207765.

Kort om BilletKontoret

Vi udsteder mere end 200.000 flybilletter om året, og har ca. 200 agenter på vores kundeliste i Danmark, Norge, Sverige, og de Baltiske lande.

Vi samarbejder kun med rejsebureauer.

Vi har egen IT-afdeling, har udviklet vores egen agentportal farewise.dk, vores eget back-office system TravelWise, og arbejder kontinuerligt på at forbedre eksisterende systemer og udvikle nye.
Alt sammen for at understøtte vores mission, som er at udstede flybilletter, og levere bedre, nemmere og hurtigere værktøjer til rejsebureauer.

Vi er en del af Aller Leisure, der udover Billetkontoret, har rejsebureauerne: Nyhavn Rejser, Gislev Rejser, Nilles Rejser, Stjernegaard, Kulturrejser Europa, Zen Luxury Travels og Aller Travel.

Læs mere om hvem vi er her:  www.billetkontoret.dk

Udløber: 10.06.2022