(DK) Netværksleder med sans for møder og marketing

VisitNordsjælland er i udvikling. Det betyder at vi får brug for en ny netværks leder til vores succesfulde netværk af mødesteder “Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland”.

Mødeturisme udgør godt en fjerdedel af den samlede turismeøkonomiske omsætning i Kongernes Nordsjælland og har meget høj prioritet hos os, hos aktørerne og hos vores fem ejerkommuner.

Vi markedsfører mødeturisme på mange platforme, men flagskibet er netværket, der har eksisteret i flere år, og som består af meget forskellige og meget professionelle møde- og konferencesteder.

Din opgave bliver at videreføre netværket, herunder at være ansvarlig for både tilrettelæggelse og afvikling af netværksmøder, samt at markedsføre mødeturisme, hvilket sker i samarbejde med både partnerne i netværket og dine marketingskolleger i VisitNordsjælland.

Vi vil i udvælgelsen af ansøgere lægge vægt på:

  • At du kan lede et netværk bestående af salgs- og marketingsledere indenfor mødebranchen, der kommer fra hvert sit sted, og derfor kan have modsatrettede ønsker.
  • At du kan arbejde både strategisk og operationelt med marketing, herunder også budgetstyring, og at du ikke går af vejen for selv at lave et Facebook opslag, skrive et nyhedsbrev eller repræsentere netværket på en messe.
  • At du har erfaring fra oplevelsesøkonomien – ikke nødvendigvis fra mødebranchen, men det vil være en fordel, hvis du kender til rejse-, turisme- eller relaterede brancher.
  • At du har forståelse for at arbejde i spændingsfeltet mellem kommercielle og politiske interesser, samt forståelse for, at varetage både VisitNordsjælland og partnernes interesser på en og samme gang.

Der er tale om en deltidsstilling på 18-20 timer, der kan fordeles med hensyntagen til eventuelle andre opgaver. Dog med respekt for de højsæsoner, der nu engang er for netværket. Du får fast base hos VisitNordsjælland i Helsingør, og vil blive betragtet som en fast medarbejder, blot med færre timer om ugen.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte snart tidligere netværksleder Berit Elmark på 40 72 52 49 eller direktør Annette Sørensen, på 41 78 67 83.

Ansøgning og udførligt CV, gerne med eksempler på tværgående samarbejder, sendes til um@visitnordsjaelland.com, og ansøgningsfrist er 10. juni kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 25-26 med tiltrædelse 1. august.  Løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer. Vi glæder os til høre fra dig!

Udløber: 10.06.2018
x

Læs Også

(DK) Danish Air Transport Part 145 is looking for Licensed Aircraft Engineers for Billund and Copenhagen

DAT Group is looking for highly motivated and independent candidates with the ability to work ...

(DK) De graa busser søger sælger/producent

Først lidt om os: De graa busser har eksisteret siden 1920 og drives i dag af ...

(DK) BENNS søger rejseekspert til skræddersyede rejser

BENNS Danmark Om os Historien om BENNS begynder i 1963, da Benns Rejser åbnede i ...

(DK) Hotel Tekniker , Best Western Plus Hotel City Copenhagen

Motiveres du af at få styr på tingene og er du detaljer orienteret? Besidder du ...

(DK) Exiting new job opening for a Part-M Planner in Air Alsie

We are expanding our worldwide activity and are looking for a knowledgeable and energetic Part ...

(DK) Bliv rejsekonsulent hos Carlson Wagonlit Travel

Carlson Wagonlit Travel (CWT) er en global virksomhed, førende inden for business travel management. I ...