(DK) Planlægger til Crew Planning

Om stillingen

Crew Planning er det team i Sunclass Airlines, der har ansvaret for at sikre en effektiv og optimal vagtplanlægning af vores crew fordelt på vores nordiske baser. Crew består af vores i alt 800 piloter og kabinepersonale ombord på vores fly. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaerne i langtidsplanlægning, træningsafdelingen og vores Operation Control Centre, som sammen har ansvar for vores flyvende kollegaers hverdag.

Arbejdet vil bestå i at skemalægge vores Crew for perioder i op til 7 uger ad gangen. Du vil også planlægge trænings- og sikkerhedsaktiviteter samt følge op på ønsker om ferie og ledighed hos de flyvende ansatte. Der vil også være løbende optimering af planlagt vagtplanlægning og rapportering af færdig planlægning.

Om dig

Vi ønsker, at du har følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med vagtplanlægning
  • Behersker engelsk i skrift og tale
  • Forståelse for de skandinaviske sprog – du taler mindst ét af disse flydende
  • Høj IT-forståelse – du er vant til digitale værktøjer og processer

Det er også en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med RAIDO, vores planlægningssystem
  • Erfaring fra fly- og/eller rejsebranchen
  • Kendskab til skandinavisk og europæisk luftfartslov

Du er serviceminded og kan kommunikere tydeligt med din kolleger. Du evner at arbejde med både lange og korte deadlines og kan bevare et detaljeret overblik i en travl hverdag. Da vi arbejder i en dynamisk branche, er du altid omstillingsparat, når uventede situationer opstår med kort varsel.

Vi tilbyder

Det skal være sjovt og udviklende at arbejde hos Sunclass Airlines. Derfor vil du opleve en arbejdsplads med stor viden, engagerede kollegaer og en uhøjtidelig omgangstone, hvor der er plads til forskelligheder og et godt grin. Du vil arbejde i en dynamisk og alsidig afdeling med en god atmosfære, hvor du vil være delagtig i at drive det daglige arbejde videre med konstante forbedringer og udvikling af vores processer.

Vi tilbyder desuden en række personalegoder som sundhedsforsikring, kantineordning og personalerabat på rejser. Vores kontor er placeret i Københavns Lufthavn Syd i Dragør med gratis parkering og bus lige udenfor døren.

Øvrigt

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer. Der vil være mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023. Vi holder samtaler løbende, så søg gerne snarest muligt.

Kontaktperson: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Operations Control Centre, Christoph Stakston på mail cst@sunclass.dk.

Da du vil blive ansat i et luftfartsselskab og skal have adgang til lufthavnens område, er det en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

ANSØG HER

Om Sunclass Airlines

En arbejdsplads med stor viden, højt tempo og en drivkraft til konstant at bidrage til at forbedre vores virksomhed. En virksomhed, hvor vi har det sjovt og holder af hinanden med visionen at være ”the leading holiday company dedicated to well-being”.

Sunclass Airlines indgår i den nordiske rejsekoncern, Nordic Leisure Travel Group (NLTG), som består af rejsearrangørerne Spies i Danmark, Ving og Globetrotter i Sverige, Ving i Norge, Tjäreborg i Finland og hotelselskabet Resorts & Hotels. Sunclass Airlines flyver størstedelen af rejsekoncernens gæster til vores charterrejsemål og har ca. 1 mio. passagerer om året.

Læs mere om os på www.sunclassairlines.dk

Udløber: 05.02.2023