(DK) Primo Tours søger ferierådgiver (Ringkøbing)

Vi søger en kollega til vores team af dedikerede medarbejdere, der brænder for at være rejsebranchens bedste. Vi sætter hver dag en ære i at finde den allerbedste ferieløsning til vores gæster.

Det er vigtigt for os at finde en kollega, som brænder for den gode købsoplevelse med stor lyst til at rådgive gæsterne frem til det endelige salg. Du må forvente en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens. Derfor er det vigtigt, at du er fleksibel og omstillingsparat, ligesom det er naturligt for dig at være opsøgende og proaktiv i din indsats.

Din dagligdag vil typisk omfatte:

  • Telefonisk salg og servicering af vores gæster.
  • Opfølgning på tilbud og på eksisterende bookinger.
  • Udarbejdelse af rejsetilbud og besvarelse af henvendelser på mail.
  • Personligt salg til gæster, der henvender sig på vores kontor
  • Ad hoc kontor- og serviceopgaver.

Vi tilbyder:

Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på at den enkelte medarbejder tager ansvar i forhold til rolle og kompetencer. Et åbent kontormiljø i skønne rammer på den charmerende Rindumgaard i Ringkøbing. Du vil blive en del af et dedikeret charter-team på i alt omkring 100 ansatte, heraf ca. 40 ansatte i Danmark, som alle brænder for at gøre vores gæsters charterferie bedre end den sidste. Vi arrangerer og udvikler nemlig kun rejser, vi selv vil med på.

Attraktive muligheder for dygtiggørelse – blandt andet via studieture – samt sundhedsforsikring og frokostordning.

Er du vores nye kollega, forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med salg og service – gerne fra rejsebranchen.
  • Brænder for at yde god service og evner at smile både i telefonen og på skrift.
  • Motiveres i et målbaseret miljø og trives i en hektisk og omskiftelig hverdag.
  • Kan arbejde selvstændigt og selv prioritere de mangeartede opgaver, der dagligt opstår.
  • Er omstillingsparat og klar på ad-hoc opgaver, når der opstår uforudsigelige opgaver.

Praktisk information:

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt – men venter gerne på den rette. Der indkaldes løbende til samtaler, og vi ansætter, når det rigtige match er fundet. Stillingen er fuld tid med arbejdssted på vores kontor i Ringkøbing. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgschef Kjeld Gadegaard på tlf. 8818 4617.

ANSØG HER

Om os:

Travelheart Family består af solrejsebureauerne Primo Tours, Bravo Tours, Århus Charter, SunCharter og Amisol. Derudover ejer gruppen Skinetworks, der udbyder skirejser i bureauerne Danski, Slopetrotter og Nortlander. Samtidig indgår skirejsebureauet SnowTours også i i gruppen. I specielrejsebureauerne USA tours, DANexplore, Unique Travel og Top Tours tilbydes skræddersyede rejser til oversøiske destinationer. Koncernen er desuden hovedaktionær i flyselskabet Airseven, og driver egne hoteller under navnet Heart Hotels. I selskabet Tourpaq udvikler og leveres software-løsninger til rejsebranchen.

Hovedaktionærer i Travelheart Family er stifter og CEO Bjarke Hansen.

Se mere på www.travelheartfamily.com

Udløber: 26.04.2024