(DK) Produktchef for Europa søges til FDM travel

I FDM travel er vi specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om. Og som Danmarks bedste ferierejsebureau, vil vi gerne hele tiden forbedre os og udvikle de tilbud og produkter vi tilbyder vores kunder. Derfor søger vi nu en produktchef for Europa, som har været et hastigt vækstende marked for os de seneste år.

Du bliver en del af et team på 10, som udover dig selv består af tre produktchefer, to marketingspecialister, en content specialist, en grafisk designer, en SoMe & Event koordinator og teamets leder.

Vi har løbende tæt dialog og sparring, og vores hverdag er præget af at vi skal skabe værdi for vores kunder. Vi tror på, at vi løfter bedst i fællesskab, og når vi samtidig har det sjovt og godt sammen, kan vi nå nye højder. Dertil er vi en afdeling med mange samarbejdsflader i en organisation, hvor der er kort fra beslutning til handling.

OM STILLINGEN

Som produktchef bliver dine primære opgaver, at:

 • Have produktansvar for vores Europa destinationer (eksklusiv Norden) herunder være primær ansvarlig for vores rejseprodukter til elbil og autocamper.
 • Udvikle nye koncepter og produkter for valgte målgrupper
 • Udvikle og opdatere kør-selv-forslag på hjemmesiden
 • Supportere salget dag-til-dag
 • Planlægge og facilitere salgstræning
 • Være primær kontaktperson for leverandører og lokale partneraftaler
 • Assistere, hjælpe og deltage på messer, workshops og rejseforedrag
 • Holde dig løbende opdateret på destinationer og produkter

OM DIG

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende produkt- og salgsstilling fra rejsebranchen, f.eks. som key account, product manager eller lign. Hertil er det vigtigt, at du besidder en kommerciel forståelse, kombineret med en passion og et flair for at skabe gode rejseoplevelser. Herudover forestiller vi os, at du:

 • Har et stort rejse-cv i Europa og evt. erfaring med at rejse med autocamper eller elbil.
 • Er en stærk kommunikator, som kan inspirere via tekst, billeder og video
 • Har analytisk forståelse og erfaring med at arbejde databaseret og med excel.
 • Har erfaring med kontraktforhandlinger.
 • Er struktureret og disciplineret i det daglige arbejde
 • Er mulighedssøgende og positiv i din tilgang til arbejdsopgaverne
 • Har gode samarbejdsevner, men også er i stand til at arbejde selvstændigt og tage initiativ
 • Flair og forståelse for nye teknologier der kan hjælpe dig i arbejdet
 • Du snakker og skriver flydende dansk og engelsk

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Du vil få en leder, som er parat til at give dig masser af ansvar, og du vil være en del af et team med fokus på at spille både hinanden og organisationen god.

Som arbejdsplads vægter vi trivsel og fleksibilitet højt, og vi måler og følger op på trivslen flere gange om året for at sikre de bedst mulige rammer for dit arbejdsliv. Vores målsætning er, at du har spændende og udviklende opgaver, som udføres i et godt samarbejde med kollegaer og leder, og at du oplever en fornuftig balance ift. dit privatliv.

Du tilbydes en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, herunder pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du kan se frem til 6 ugers ferie/feriefri, ligesom du vil have fri med løn grundlovsdag samt 24. og 31. december. Barslende medarbejdere har desuden 22 uger med fuld løn ifm. barsel, så du som medarbejder er økonomisk ligestillet, hvad end du skal være far eller mor.

Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, ligesom du kan melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder diverse medarbejderarrangementer, og som giver adgang til vores motionsrum.

Søger du en stilling i FDM-huset, holder vi til tæt på Lyngby centrum i lyse og åbne lokaler, hvor der er mulighed for gratis parkering. Her nyder vi godt af kvalitetskaffe, og vores køkken sørger for varieret og sund mad til frokost, ligesom du kan købe morgenmad til en god pris.

Læs mere: Sådan er FDM som arbejdsplads
Læs mere: Om de sociale aktiviteter i FDM

ANSØGNINGSPROCESSEN

Vi forventer tiltrædelse i maj, og behandler de indkomne ansøgninger løbende. Derfor glæder vi os til at modtage din snarest muligt. Du ansøger via vores digitale rekrutteringsportal, som du finder et link til her på siden.

Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til Koncept- og markedschef Frederik Øhrgaard på 40 36 36 87.

Læs mere: Sådan er ansættelsesprocessen
Læs mere: Sådan tager vi mod nye kolleger

SØG STILLINGEN HER »

OM OS

FDM travel er specialister i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os, og vi sammensætter den helt, som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på www.fdm-travel.dk.

Læs mere: Om job og karriere i FDM

Udløber: 12.03.2024