(DK) Regnskabsmedarbejder til vores bogholderi


Thomas Cook Airlines Scandinavia søger en ny medarbejder til bogholderiet til at deltage i vores højt engagerede og professionelle team i Københavns Lufthavn. Dette er en fantastisk mulighed for at arbejde i et internationalt miljø og være del af en organisation, hvor teamwork, integritet og anerkendelse er vigtige værdier sammen med en ambitiøs og resultatorienteret kultur.

Vores bogholderi er ansvarligt for alle opgaver indenfor debitor- og kreditorbogholderi.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • At sikre at alle indkomne fakturaer/kreditnotaer fra leverandører bliver registreret og fordelt til de ansvarlige i Thomas Cook Airlines
 • At sikre at kontering og godkendelser er i henhold til vedtagne politikker
 • Fakturering til kunder
 • Bogføring af indbetalinger fra kunder
 • At sikre at vores leverandører betales korrekt og rettidigt
 • Opfølgning på kundefordringer, herunder rykker- og rentekørsler og inkassobehandling
 • Afstemning af mellemværender med vores kunder og leverandører
 • Indberetning og afregning af offentlige afgifter.

Erfaring og kompetencer

Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring med lignende opgaver. Vi bruger Microsoft Dynamics, hvorfor det vil være en fordel med kendskab, men ikke et krav. Vi ser også gerne at du er fortrolig med Excel.

Herudover skal du gerne være:

 • Struktureret og kvalitetsbevidst og sætte en ære i at overholde deadlines
 • Serviceminded og selvstændigt arbejdende, men også sætte pris på at være en del af et velfungerende team
 • Kunne kommunikere såvel skriftligt som mundtligt på dansk/skandinavisk, men også på engelsk, da vi er en internationalt orienteret virksomhed
 • Positivt indstillet overfor opgaverne og samarbejdet i hverdagen, da vi i det daglige sætter pris på den gode omgangstone og de fordele, det giver
 • Med til at bidrage til optimering af vores arbejdsrutiner.

Hvad kan vi tilbyde

Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og positivt arbejdsmiljø, hvor vi alle arbejder på at give vores kunder den absolut bedste oplevelse på deres ferie.

Vi fokuserer på personlig udvikling, og du vil være en del af et hold, der elsker at lære, både fra hinanden, men også fra andre. Som et positivt og lærende arbejdsmiljø er det meget vigtigt for os, at du kan bidrage til den positive sociale og faglige atmosfære i holdet. Vi elsker at engagere os med vores kolleger og have det sjovt med det, vi gør.

Sådan søger du

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Hans-Henrik Anthonsen, mobil 4199 0022, eller e-mail hans-henrik.anthonsen@thomascook.dk. Ansøgningsfristen er den 21. juli 2019.

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, og vi indkalder ligeledes løbende til samtale. Du kan sende os din ansøgning via “Søg jobbet online” nedenfor.


Thomas Cook Airlines Scandinavia is Scandinavia’s largest charter carrier with more than 2 million annual guests. Our headquarter is located within Copenhagen Airport in Denmark. Our modern and eco-friendly Airbus-fleet operates from Denmark, Norway, Sweden and Finland to destinations within Europe, as well as Africa, the Far East and the Caribbean. In corporation with Thomas Cook Group’s other airlines in the UK, Germany and Spain, we are part of the Thomas Cook Group plc with more than 28.000 employees worldwide and 96 aircraft. Almost 19 million people are annually travelling with Europe’s second largest travel company.

Udløber: 21.07.2019