(DK) Rejsespecialist til FDM travel – Aalborg, Odense, Vejle eller Lyngby

VIL DU VÆRE EN DEL AF DANMARKS BEDSTE FERIEREJSEBUREAU?

ELSKER DU SELV AT REJSE OG OPLEVE VERDEN, BRÆNDER DU FOR AT SÆLGE OG HAR DU STÆRKT KUNDEFOKUS? SÅ HAR VI ET SPÆNDENDE JOB TIL DIG SOM REJSESPECIALIST I VORES BUTIK I AALBORG, ODENSE, VEJLE ELLER LYNGBY.

Vi er specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om, og vi søger nye kollegaer, der kan være med til at opfylde dette. Det er vigtigt, at du med engagement, humør og energi vil være med til at fortsætte den positive udvikling sammen med os andre – vi elsker nemlig at sælge rejser.

Erfaring fra rejsebranchen er ikke et krav, men det er vigtigt, at du har erfaring fra andre salgsjob med kundekontakt samt at du er berejst såvel i Europa som oversøisk. Derfor skal din ansøgning indeholde et rejse-CV.

OM JOBBET

Som vores nye kollega bliver din primære opgave at sælge individuelt pakkede rejser, hvor vi er specielt kendt for kør-selv rejser i Europa, USA, Canada, Sydafrika, Australien og New Zealand. Du kommer til at varetage alle dele af salgsprocessen fra personlige kundemøder til direkte salg på telefon, udarbejde fyldestgørende tilbud med efterfølgende opfølgning samt afholdelse af rejseforedrag.

Du skal være indstillet på, at arbejdstiden er varierende i vores højsæson, og derudover indgår vagter på lørdage.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder med performance – og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Lønpakken vi tilbyder indeholder også en attraktiv bonusmodel, pensionsordning og sundhedsforsikring, mulighed for studieture til vore fokusområder samt naturligvis medlemskab af FDM.

OM DIG

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser og gennem dine egne rejseerfaringer og informationssøgninger har en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne om vores primære indsatsområder Europa, USA, Canada, Sydafrika, Australien og New Zealand.

Vi forventer desuden, at du:

  • har et stort drive, elsker at sælge, ser muligheder i stedet for begrænsninger, er en god købmand, der trives med at få et godt salg hjem og selv i de travle perioder yder en god service
  • tager initiativ, er god til at arbejde selvstændigt og opnår de personlige og arbejdsrelaterede mål
  • bidrager og inspirerer til teamets resultater og udvikling
  • har god flair for IT
  • er god til at formulere dig på dansk – både skriftligt og mundtligt

YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Bemærk – din ansøgning skal indeholde et rejse CV.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi kun modtager ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi forventer tiltrædelse primo 2022.

>> SØG STILLINGEN I AALBORG, ODENSE, VEJLE ELLER LYNGBY


OM OS

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på www.fdm-travel.dk.

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

Udløber: 16.12.2021