(DK) Rejsespecialist til FDM travel – Aalborg, Vejle, Odense, Lyngby

ER DU VORES NYE REJSESPECIALIST?

VIL DU VÆRE EN DEL AF DANMARKS BEDSTE FERIEREJSEBUREAU? ER DU DEN BEDSTE SÆLGER I REJSEBRANCHEN, DER VIL GÅ LANGT FOR AT GIVE VORES KUNDER DEN BEDSTE OPLEVELSE?

– SÅ HAR VI ET SPÆNDENDE JOB TIL DIG SOM REJSESPECIALIST I EN AF VORES BUTIKKER I AALBORG, VEJLE, ODENSE ELLER LYNGBY.

Vi er specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om – og vi søger en ny kollega, der kan være med til at opfylde dette. Det er vigtigt, at du med et smittende engagement, humør og energi vil være med til at fastholde den positive udvikling sammen med os andre – vi elsker nemlig at sælge rejser!

OM JOBBET

Som vores nye kollega bliver dine primære opgaver at sælge individuelt pakkede rejser. Vi er specielt kendt for kør-selv rejser i USA, Canada, Sydafrika, Australien, New Zealand og Europa. Du kommer til at varetage alle dele af salgsprocessen fra personlige kundemøder til direkte salg på telefon, udarbejde fyldestgørende tilbud med efterfølgende opfølgning samt afholdelse af rejseforedrag.

Du skal være indstillet på, at arbejdstiden er varierende i vores højsæson, og derudover indgå i vagter på lørdage.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder med performance, hvilket betyder, at vi alle er fokuserede på at levere resultater – og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Lønpakken vi tilbyder indeholder også en attraktiv bonusmodel, pensionsordning og sundhedsforsikring, mulighed for studieture til vore fokusområder samt naturligvis medlemskab af FDM.

OM DIG

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser! Det betyder, at du gennem dine egne rejseerfaringer og rejseresearch har en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne om vores primære indsatsområder.

Vi forventer desuden, at du:

  • Elsker at sælge rejser og har god erfaring fra rejsebranchen med salg af individuelle pakkerejser
  • Motiveres af at nå dine salgsmål
  • Er en god købmand, der selv i travle perioder yder en god service
  • Tager initiativ, har et stort drive og ser muligheder i stedet for begrænsninger
  • Arbejder både selvstændigt samtidigt med at du bidrager til teamets resultater og udvikling
  • Har flair for at arbejde i forskellige IT-systemer
  • Formulerer dig sikkert på dansk – både skriftligt og mundtligt


YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Bemærk – din ansøgning skal indeholde et rejse CV.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, men venter gerne på den rigtige kandidat.

>> SØG STILLINGEN

OM OS

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på www.fdm-travel.dk.

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

Udløber: 30.10.2021