(DK) Restaurantchef Comwell H.C. Andersen Odense

Stærke lederegenskaber og faglig interesse

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. På Comwell Odense driver vi både hotel H.C. Andersen, Odense Koncerthus og ODEON kultur- og konferencehus. Vi søger en stærk leder til vores restaurantteam, hvor netop faglighed, ledelse og orden i penalhuset er i fokus. Vores restaurant afdeling står for alt servering i vores 3 huse og spænder derfor bredt fra morgenmad til konferencefester for op til 1400 personer.

Læs mere om hotellet på www.comwell.com

Videreudvikling af Comwell H.C. Andersen Odense

Som Restaurantchef for Comwell H.C. Andersen vil du sammen med den øvrige ledergruppe være én af nøglefigurerne i den videre udvikling af hotellet, for hos os står vi nemlig ikke stille særlig længe af gangen. Ud over at sikre den høje kvalitet i vores produkt, skal du i et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger og i særdeleshed køkkenet være med til at udfordre os til hele tiden at hæve standarden. Vi er i en proces hvor vi omorganiserer restaurant-teamet og har derfor delt ansvaret og opgaverne op på hhv. vores operationel manager og en ny restaurantchef. Som restaurantchef vil du blive den øverste leder i restauranten, du vil være ansvarlig for ledelse, trivsel og udvikling af vores medarbejdere, du skal sikre faglighed og kvalitet på vores hotel og du skal naturligvis sparre og hjælpe med driften i vores øvrige huse. Driftplanlægning og afvikling af vores stordrift drives primært af vores operationel manager som er en del af dit team. Det er derfor ikke et must at du har erfaring i stordrift, men mere væsentligt at du har en stærk og veldokumenteret ledererfaring, sætter trivsel i din afdeling højt, interesserer dig for bæredygtig hoteldrift og har ambitioner på vegne af vores kvalitet på hotellet.

Du bliver ansvarlig for en afdeling, der består af ca. 15 faste medarbejdere, heraf vores operationel manager, restaurantsouschefer og 3 elever. Derudover har vi ca. 50 løsarbejdere. Du vil referere til hoteldirektøren og indgå i ledergruppen.

Dine overordnede ansvarsområder vil være:

 • Daglig ledelse af medarbejderne i afdelingen
 • Uddannelse af elever
 • Vagtplanering og optimering af denne (sammen med operationel manager)
 • Varebestilling og ressourceplanlægning
 • Faglig sparring og interesse for vores restaurant og bar
 • Driftsansvarlig for hotellet og overordnet ansvarlig for restaurantafvikling i ODEON/Koncerthus
 • “Orden i penalhuset” i form af adm. opgaver
 • Sikre koordinering af daglig information til resten af huset
 • Indgå i ledergruppen på hotellet og bidrage på tværs af organisationen
 • Bidrage til fastlæggelse af såvel kort- som langsigtede mål for hotellet
 • Implementering og forankring af fastlagte mål for afdelingen
 • Fokus på at skabe mersalg og gøre det til en del af kulturen
 • Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne

Du opnår succes i jobbet, når du lykkes med at fastholde den høje kvalitet og sideløbende udvikle på vores produkt, samtidig med at du formår at motivere og udvikle din afdeling. Det forventes, at du aktivt deltager i ledergruppen samt bidrager med din viden både på tværs af organisationen men også i resten af koncernen gennem ERFA netværk.

Erfaring fra lignende stillinger

Du har en faguddannelse som tjener og har minimum 5 års ledererfaring fra relevante stillinger. Du er en engageret, resultatorienteret og vellidt leder, der let og ubesværet kommunikerer på alle niveauer.

For dig er det helt naturligt, at man løfter i flok og spiller hinanden bedre, både i forhold til dine medarbejdere og de øvrige kollegaer i ledergruppen. Du er ambitiøs og forstår vigtigheden af at udvikle din afdeling til at tage ansvar og levere resultater.

Du går gerne forrest og er ikke bange for forandringer og udfordringer. At opbygge og udvise tillid til såvel medarbejdere som på tværs i organisationen kommer helt naturligt for dig.

Vi tilbyder

Som Restaurantchef for Comwell H.C. Andersen bliver du en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor fokus på medarbejdertrivsel. Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende service til vores gæster. Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

For mere information om stillingen, kontakt venligst hoteldirektør Ninna Stæhr-Petersen på 53561918 eller nist@comwell.com

Vi modtager kun ansøgninger on-line. Åbn linket ”Ansøg her”, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.

ANSØG HER

Comwell er i konstant udvikling, og vi ejer og driver 19 lokationer i Danmark og Sverige. Som medarbejder i Comwell koncernen bliver du en del af en spændende organisation, hvor der er stor fokus på medarbejdertrivsel, og hvor du har frihed til at gøre en forskel. Tilmeld dig Comwells jobmail på www.comwell.com og få en mail, når vi har ledige stillinger.

 

Udløber: 14.06.2024